Ham and eggs
Ingredience
16 | plátků slaniny |
4 | lžíce másla |
8 | vajec |
sůl | |
pepř | |
koriandr | |
hladkolistá petrželka nebo pažitka | |
opečené plátky bagety | |
pomerančový džus |
Postup přípravy
Pro každého člena rodiny připravujte ham and eggs zvlášť – na každého počítejte 4 plátky slaniny, 1 lžíci másla a 2 vejce. Slaninu vždy nejprve nasucho vysmažte v pánvi, pak přidejte máslo, a jakmile se rozpustí, vyklepněte do pánve i vejce – tak, aby se bílky pěkně rozlily po pánvi a žloutky zůstaly celé. Mírně osolte a opepřete. Servírujte posypané bylinkami – jak, kdo má rád – koriandrem, petrželkou nebo pažitkou, s plátky bagety a džusem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY