
Gurmánská pizza s prosciuttem a cuketou

Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Italská
Recepty na každý den
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Rajský protlak 4 plž
- Těsto na pizzu chlazené 1 ks
- Olej olivový 2 plž
- Cuketa 1/2 ks
- Oregano sušené 1 člž
- Prosciutto crudo 200 g
- Chilli paprička jalapeňo sterilovaná 1 plž
- Parmazán 150 g
- Bazalka čerstvá 1 hrs.
- Rajský protlak 4 plž
- Těsto na pizzu chlazené 1 ks
- Olej olivový 2 plž
- Cuketa 1/2 ks
- Oregano sušené 1 člž
- Prosciutto crudo 200 g
- Chilli paprička jalapeňo sterilovaná 1 plž
- Parmazán 150 g
- Bazalka čerstvá 1 hrs.
Příprava
- 1Těsto rozprostřete na plech o rozměru 40 × 30 cm.
- 2Potřete protlakem, posypte oreganem a zakapejte lžící oleje. Vložte do trouby vyhřáté na 200 °C a pečte 15 minut.
- 3Z cukety škrabkou podélně odkrajujte tenké plátky a rozložte je na pizzu. Přidejte šunku, papričky jalapeño a hoblinky parmazánu. Zakapejte zbývajícím olejem. Vraťte do trouby, teplotu zvyšte na 220 °C a pečte dalších 5 minut.
- 4Hotovou pizzu posypte lístky bazalky.
- 1Těsto rozprostřete na plech o rozměru 40 × 30 cm.
- 2Potřete protlakem, posypte oreganem a zakapejte lžící oleje. Vložte do trouby vyhřáté na 200 °C a pečte 15 minut.
- 3Z cukety škrabkou podélně odkrajujte tenké plátky a rozložte je na pizzu. Přidejte šunku, papričky jalapeño a hoblinky parmazánu. Zakapejte zbývajícím olejem. Vraťte do trouby, teplotu zvyšte na 220 °C a pečte dalších 5 minut.
- 4Hotovou pizzu posypte lístky bazalky.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.