Gurmánská pizza s prosciuttem a cuketou
Ingredience
1 | chlazené těsto na pizzu rozválené |
4 | lžíce rajčatového protlaku Albert |
2 | lžíce olivového oleje |
1 | lžička sušeného oregana |
½ | cukety |
200 g | šunky prosciutto crudo |
1 | lžíce nakládaných papriček jalapeño |
150 g | parmazánu |
1 | hrst bazalky |
Postup přípravy
1. Těsto rozprostřete na plech o rozměru 40 × 30 cm.
2. Potřete protlakem, posypte oreganem a zakapejte lžící oleje. Vložte do trouby vyhřáté na 200 °C a pečte 15 minut.
3. Z cukety škrabkou podélně odkrajujte tenké plátky a rozložte je na pizzu. Přidejte šunku, papričky jalapeño a hoblinky parmazánu. Zakapejte zbývajícím olejem. Vraťte do trouby, teplotu zvyšte na 220 °C a pečte dalších 5 minut.
4. Hotovou pizzu posypte lístky bazalky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY