Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Gulášová polévka z horské chaty

Další recepty a články

Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za...
Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se...
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová...
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s...
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem

Gulášová polévka z horské chaty

Co budete potřebovat

250 g bio hovězího masa na guláš
1 cibule
3 stroužky česneku
10 g sádla
10 g hladké mouky
1 bobkový list
2 kuličky nového koření
1 lžička uzené papriky
2 lžičky sladké papriky
1 lžička drceného kmínu
1 ½ l vody
sůl
2 mrkve
4 brambory
1 lžička sušeného tymiánu
1 lžíce sušené majoránky
1 hrst petrželky

Jak na to?

1. Maso nakrájejte na malé kousky, cibuli najemno, česnek nasekejte.
2. V hrnci rozehřejte sádlo na střední plame na osmažte cibuli dozlatova. Plamen zvyšte a vsypte maso. Restujte do odpaření masové šťávy.
3. Plamen opět stáhněte a vše zaprašte moukou. Přidejte bobkový list s novým kořením. Za stálého míchání 2 minuty opékejte. Přisypte paprikové koření, kmín, česnek a opékejte asi minutu do rozvonění.
4. Vlijte vodu, osolte, přiveďte k varu, zakryjte a na mírném plameni vařte 60 minut.
5. Oloupanou mrkev a brambory nakrájejte na kostičky. Vsypte do polévky a vařte 15 minut. Z polévky vyndejte bobkový list a nové koření. Vsypte tymián a majoránku rozmělněnou v dlaních, 2 minuty prohřejte.
6. Podávejte posypané petrželkou s čedarovou topinkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Gulášová polévka z horské chaty

Polévka Velmi snadné Polévky Bez laktózy Magazín 2/2020 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (3)

Co budete potřebovat

250 g bio hovězího masa na guláš
1 cibule
3 stroužky česneku
10 g sádla
10 g hladké mouky
1 bobkový list
2 kuličky nového koření
1 lžička uzené papriky
2 lžičky sladké papriky
1 lžička drceného kmínu
1 ½ l vody
sůl
2 mrkve
4 brambory
1 lžička sušeného tymiánu
1 lžíce sušené majoránky
1 hrst petrželky

Jak na to?

1. Maso nakrájejte na malé kousky, cibuli najemno, česnek nasekejte.
2. V hrnci rozehřejte sádlo na střední plame na osmažte cibuli dozlatova. Plamen zvyšte a vsypte maso. Restujte do odpaření masové šťávy.
3. Plamen opět stáhněte a vše zaprašte moukou. Přidejte bobkový list s novým kořením. Za stálého míchání 2 minuty opékejte. Přisypte paprikové koření, kmín, česnek a opékejte asi minutu do rozvonění.
4. Vlijte vodu, osolte, přiveďte k varu, zakryjte a na mírném plameni vařte 60 minut.
5. Oloupanou mrkev a brambory nakrájejte na kostičky. Vsypte do polévky a vařte 15 minut. Z polévky vyndejte bobkový list a nové koření. Vsypte tymián a majoránku rozmělněnou v dlaních, 2 minuty prohřejte.
6. Podávejte posypané petrželkou s čedarovou topinkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem

Inspirujte se podobnými recepty