Grilovaný salát s kuřecími játry
Ingredience
500 g | kuřecích jater |
2 | lžíce olivového oleje |
1 | červená cibule |
sůl a pepř | |
4 | saláty little gem |
2 | pomeranče |
1 | granátové jablko |
Postup přípravy
Játra zbavte blan a pokrájejte na větší kusy. Zprudka je orestujte na oleji spolu s cibulí pokrájenou na klínky. Játrům postačí minuta dvě z každé strany, uvnitř by játra měla zůstat růžová. Hotová játra osolte a opepřete.
Do výpeku dejte srdíčka salátů rozkrojená podélně na čtvrtiny a krátce je opečte ze všech stran.
Na talíře nandejte opečený salát, játra s cibulí a kolečka pomeranče. Vše zasypte zrnky granátového jablka a zalijte zbytkem výpeku.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY