Grilovaný pstruh se zeleninou
Pro milovníky ryb jsme připravili recept na grilovaného pstruha se zeleninou. Při grilování plněného pstruha se skvěle propojí chutě česneku, slaniny a rozmarýnu s masem, čímž se dosáhne výtečně jemné chuti.

Snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Bezlepkové
Grilování
Hlavní chod
Ingredience
Složení 2 porce
- Pstruh celý 1 ks
 - Česnek 3 strouž.
 - Rozmarýn čerstvý 2 snít.
 - Anglická slanina 100 g
 - Sůl
 - Olej olivový
 - Pepř
 - Citron 1 ks
 - Rajčata cherry na větvičce
 - Cuketa 1 ks
 
- Pstruh celý 1 ks
 - Česnek 3 strouž.
 - Rozmarýn čerstvý 2 snít.
 - Anglická slanina 100 g
 - Sůl
 - Olej olivový
 - Pepř
 - Citron 1 ks
 - Rajčata cherry na větvičce
 - Cuketa 1 ks
 
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
| kus | ks | špetka | špet. | |
| lžíce | plž | svazek | svaz. | |
| lžička | člž | plátek | plát. | |
| hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
| stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
| snítka | snít. | kopeček | kop. | 
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.







