Na základě nařízení vlády upravujeme otvírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Grilovaný losos s limetkovým máslem

Další recepty a články

Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Losos na salátu z nových...
Losos na salátu z...
Losos na salátu z nových...
Losos na salátu z nových...
Těstoviny s lososem
Těstoviny s lososem
Těstoviny s lososem
Těstoviny s lososem
Salát s lososem a parmazánem
Salát s lososem a...
Salát s lososem a parmazánem
Salát s lososem a parmazánem

Grilovaný losos s limetkovým máslem

Co budete potřebovat

6 filetů z lososa AQ, s kůží
sůl, pepř
olivový olej na potření
2 lžíce nasekané limetkové kůry
Na limetkové máslo
1 velký stroužek česneku
125 ml čerstvé limetkové šťávy
1 lžička soli + ½ lžičky černého pepře
125 g změklého másla

Jak na to?

1. Nejprve udělejte limetkové máslo: česnek utřete s limetkovou šťávou, solí a pepřem co nejvíc dohladka, ideálně v těžkém hmoždíři. Pak směs postupně přidávejte ke změklému máslu a dokonale promíchejte. Zabalte do potravinářské fólie a nechte ztuhnout.
2. Filety důkladně ze všech stran osolte a opepřete, lehce potřete olivovým olejem a pak je čtyři minuty z každé strany grilujte. Posypte limetkovou kůrou a podávejte s plátkem limetkového másla.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaný losos s limetkovým máslem

Hlavní chod Snadné Východoevropská Grilování Grilování Losos Magazín 4/2011
Průměrné hodnocení 3 (68)

Co budete potřebovat

6 filetů z lososa AQ, s kůží
sůl, pepř
olivový olej na potření
2 lžíce nasekané limetkové kůry
Na limetkové máslo
1 velký stroužek česneku
125 ml čerstvé limetkové šťávy
1 lžička soli + ½ lžičky černého pepře
125 g změklého másla

Jak na to?

1. Nejprve udělejte limetkové máslo: česnek utřete s limetkovou šťávou, solí a pepřem co nejvíc dohladka, ideálně v těžkém hmoždíři. Pak směs postupně přidávejte ke změklému máslu a dokonale promíchejte. Zabalte do potravinářské fólie a nechte ztuhnout.
2. Filety důkladně ze všech stran osolte a opepřete, lehce potřete olivovým olejem a pak je čtyři minuty z každé strany grilujte. Posypte limetkovou kůrou a podávejte s plátkem limetkového másla.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Losos na salátu z nových...
Losos na salátu z nových...
Losos na salátu z nových...
Losos na salátu z nových...
Těstoviny s lososem
Těstoviny s lososem
Těstoviny s lososem
Těstoviny s lososem
Salát s lososem a parmazánem
Salát s lososem a parmazánem
Salát s lososem a parmazánem
Salát s lososem a parmazánem

Inspirujte se podobnými recepty