Grilovaný losos s limetkovým máslem
Ingredience
6 | filetů z lososa AQ, s kůží |
sůl, pepř | |
olivový olej na potření | |
2 | lžíce nasekané limetkové kůry |
Na limetkové máslo | |
---|---|
1 | velký stroužek česneku |
125 ml | čerstvé limetkové šťávy |
1 | lžička soli + ½ lžičky černého pepře |
125 g | změklého másla |
Postup přípravy
1. Nejprve udělejte limetkové máslo: česnek utřete s limetkovou šťávou, solí a pepřem co nejvíc dohladka, ideálně v těžkém hmoždíři. Pak směs postupně přidávejte ke změklému máslu a dokonale promíchejte. Zabalte do potravinářské fólie a nechte ztuhnout.
2. Filety důkladně ze všech stran osolte a opepřete, lehce potřete olivovým olejem a pak je čtyři minuty z každé strany grilujte. Posypte limetkovou kůrou a podávejte s plátkem limetkového másla.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY