Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Grilovaný krůtí špíz se zapečenou zeleninou

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a ...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Grilovaný krůtí špíz se zapečenou zeleninou

Co budete potřebovat

400 g krůtích prsou
50 ml slunečnicového oleje
30 ml sójové omáčky
2 lžíce medu
20 ml bílého vína
1 lžíce citronové šťávy
½ lžičky sušené bazalky
1 lžička sušeného česneku
sůl, pepř
2 červené cibule
5 stroužků česneku
200 g rajčatového pyré
10 ml olivového oleje
1 cuketa
1 lilek
2 rajčata
2 červené papriky
1 lžička tymiánu
40 g másla

Jak na to?

Maso nakrájejte na kostky a osolte.

Smíchejte olej, sójovou omáčku, med, bílé víno, citronovou šťávu, bazalku, sušený česnek a pepř. Do vzniklé marinády naložte maso na 2 hodiny.

Troubu rozehřejte na 150 °C. Nadrobno pokrájenou cibuli a česnek promíchejte s pyré. Rozprostřete po zapékací míse, zakapejte olejem, osolte, opepřete.

Zbylou zeleninu nakrájejte na kolečka. Vyskládejte na pyré. Osolte, opepřete a posypte tymiánem.

Zakryjte a pečte 30 minut. Vložte máslo a zakryté dopečte 15 minut.

Maso napíchejte na jehly a grilujte ze všech stran 2 minuty.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaný krůtí špíz se zapečenou zeleninou

Hlavní chod Velmi snadné Maso
Průměrné hodnocení 4 (2)

Co budete potřebovat

400 g krůtích prsou
50 ml slunečnicového oleje
30 ml sójové omáčky
2 lžíce medu
20 ml bílého vína
1 lžíce citronové šťávy
½ lžičky sušené bazalky
1 lžička sušeného česneku
sůl, pepř
2 červené cibule
5 stroužků česneku
200 g rajčatového pyré
10 ml olivového oleje
1 cuketa
1 lilek
2 rajčata
2 červené papriky
1 lžička tymiánu
40 g másla

Jak na to?

Maso nakrájejte na kostky a osolte.

Smíchejte olej, sójovou omáčku, med, bílé víno, citronovou šťávu, bazalku, sušený česnek a pepř. Do vzniklé marinády naložte maso na 2 hodiny.

Troubu rozehřejte na 150 °C. Nadrobno pokrájenou cibuli a česnek promíchejte s pyré. Rozprostřete po zapékací míse, zakapejte olejem, osolte, opepřete.

Zbylou zeleninu nakrájejte na kolečka. Vyskládejte na pyré. Osolte, opepřete a posypte tymiánem.

Zakryjte a pečte 30 minut. Vložte máslo a zakryté dopečte 15 minut.

Maso napíchejte na jehly a grilujte ze všech stran 2 minuty.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Inspirujte se podobnými recepty