Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

500 g červené cibule
2 stroužky česneku
4 lžíce slunečnicového oleje
1⁄2 lžičky soli
1⁄2 lžičky pepře
3 kuličky nového koření
2 lžíce švestkových povidel
40 g třtinového cukru
4 lžíce červeného vinného octa
100 ml červeného vína
4 sýry NP camembert Bio
4 snítky čerstvého tymiánu

Postup přípravy

1. Očištěnou cibuli a česnek nakrájejte na tenké plátky. Vsypte do hrnce a restujte na rozpáleném oleji na mírném ohni cca 20 minut. Po celou dobu míchejte.

2. Přisypte sůl, pepř, nové koření, povidla a cukr. Za stálého míchání nechte 5 minut zkaramelizovat. Pak přilijte ocet, víno a vařte dalších 10 minut.

3. Mezitím rozpalte gril, dejte na něj camemberty zabalené v alobalu a grilujte 5 minut z obou stran. Podávejte s připraveným cibulovým čatní a čerstvým tymiánem.

Pomohl vám recept?
2hodnocení5

Další videorecepty