Vážení zákazníci, od pondělí 10. 5. opět najdete bez omezení veškerý sortiment, na který jste zvyklí, v našich prodejnách. Zároveň můžete vyzvedávat kampaňové produkty přímo z určeného stojanu bez SMS objednání.
Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.


Albert ČR
Recept Grilovaný camembert s cibulovým čatní

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Grilovaný camembert s cibulovým čatní

Co budete potřebovat

500 g červené cibule
2 stroužky česneku
4 lžíce slunečnicového oleje
1⁄2 lžičky soli
1⁄2 lžičky pepře
3 kuličky nového koření
2 lžíce švestkových povidel
40 g třtinového cukru
4 lžíce červeného vinného octa
100 ml červeného vína
4 sýry NP camembert Bio
4 snítky čerstvého tymiánu

Jak na to?

1. Očištěnou cibuli a česnek nakrájejte na tenké plátky. Vsypte do hrnce a restujte na rozpáleném oleji na mírném ohni cca 20 minut. Po celou dobu míchejte.

2. Přisypte sůl, pepř, nové koření, povidla a cukr. Za stálého míchání nechte 5 minut zkaramelizovat. Pak přilijte ocet, víno a vařte dalších 10 minut.

3. Mezitím rozpalte gril, dejte na něj camemberty zabalené v alobalu a grilujte 5 minut z obou stran. Podávejte s připraveným cibulovým čatní a čerstvým tymiánem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaný camembert s cibulovým čatní

Hlavní chod Velmi snadné Grilování Vegetariánské Bezlepkové Bez laktózy Magazín 5/2021 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

500 g červené cibule
2 stroužky česneku
4 lžíce slunečnicového oleje
1⁄2 lžičky soli
1⁄2 lžičky pepře
3 kuličky nového koření
2 lžíce švestkových povidel
40 g třtinového cukru
4 lžíce červeného vinného octa
100 ml červeného vína
4 sýry NP camembert Bio
4 snítky čerstvého tymiánu

Jak na to?

1. Očištěnou cibuli a česnek nakrájejte na tenké plátky. Vsypte do hrnce a restujte na rozpáleném oleji na mírném ohni cca 20 minut. Po celou dobu míchejte.

2. Přisypte sůl, pepř, nové koření, povidla a cukr. Za stálého míchání nechte 5 minut zkaramelizovat. Pak přilijte ocet, víno a vařte dalších 10 minut.

3. Mezitím rozpalte gril, dejte na něj camemberty zabalené v alobalu a grilujte 5 minut z obou stran. Podávejte s připraveným cibulovým čatní a čerstvým tymiánem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Inspirujte se podobnými recepty