Grilovaný camembert s cibulovým čatní
Ingredience
500 g | červené cibule |
2 | stroužky česneku |
4 | lžíce slunečnicového oleje |
1⁄2 | lžičky soli |
1⁄2 | lžičky pepře |
3 | kuličky nového koření |
2 | lžíce švestkových povidel |
40 g | třtinového cukru |
4 | lžíce červeného vinného octa |
100 ml | červeného vína |
4 | sýry NP camembert Bio |
4 | snítky čerstvého tymiánu |
Postup přípravy
1. Očištěnou cibuli a česnek nakrájejte na tenké plátky. Vsypte do hrnce a restujte na rozpáleném oleji na mírném ohni cca 20 minut. Po celou dobu míchejte.
2. Přisypte sůl, pepř, nové koření, povidla a cukr. Za stálého míchání nechte 5 minut zkaramelizovat. Pak přilijte ocet, víno a vařte dalších 10 minut.
3. Mezitím rozpalte gril, dejte na něj camemberty zabalené v alobalu a grilujte 5 minut z obou stran. Podávejte s připraveným cibulovým čatní a čerstvým tymiánem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY