×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Grilovaný batát se sušenými rajčaty, olivami a fetou

Inspirujte se podobnými recepty

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní

Grilovaný batát se sušenými rajčaty, olivami a fetou

Co budete potřebovat

4 středně velké batáty
1 lžíce oleje
1 lžička soli
80 g sušených rajčat naložených v oleji
60 g černých oliv bez pecky
60 g fety
hrst bylinek – směs hladkolisté petržele, bazalky a rozmarýnu

Jak na to?

Batáty pečlivě omyjte, osušte a několikrát propíchněte vidličkou. Potřete olejem, posolte a zabalte do dvou vrstev alobalu. Dejte na rozpálený gril a pečte 20 minut po jedné straně. Pak otočte a pečte další zhruba čtvrthodinu. Mezitím si připravte náplň. Sušená rajčata a olivy nakrájejte a smíchejte s nasekanými bylinkami a rozdrobenou fetou. Směs bohatě naložte do rozkrojeného opečeného batátu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaný batát se sušenými rajčaty, olivami a fetou

Příloha Velmi snadné Grilování Bezlepkové Vegetariánské Magazín 7-8/2018 (Letní speciál)
Průměrné hodnocení 5 (1)
Sladké brambory jsou na gril velmi vděčné, protože se upečou za mnohem kratší dobu než klasické brambory. Naplňte je sušenými rajčaty, olivami a fetou.

Co budete potřebovat

4 středně velké batáty
1 lžíce oleje
1 lžička soli
80 g sušených rajčat naložených v oleji
60 g černých oliv bez pecky
60 g fety
hrst bylinek – směs hladkolisté petržele, bazalky a rozmarýnu

Jak na to?

Batáty pečlivě omyjte, osušte a několikrát propíchněte vidličkou. Potřete olejem, posolte a zabalte do dvou vrstev alobalu. Dejte na rozpálený gril a pečte 20 minut po jedné straně. Pak otočte a pečte další zhruba čtvrthodinu. Mezitím si připravte náplň. Sušená rajčata a olivy nakrájejte a smíchejte s nasekanými bylinkami a rozdrobenou fetou. Směs bohatě naložte do rozkrojeného opečeného batátu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat