×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Grilovaný batát se sušenými rajčaty, olivami a fetou

Inspirujte se podobnými recepty

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní

Grilovaný batát se sušenými rajčaty, olivami a fetou

Co budete potřebovat

4 středně velké batáty
1 lžíce oleje
1 lžička soli
80 g sušených rajčat naložených v oleji
60 g černých oliv bez pecky
60 g fety
hrst bylinek – směs hladkolisté petržele, bazalky a rozmarýnu

Jak na to?

Batáty pečlivě omyjte, osušte a několikrát propíchněte vidličkou. Potřete olejem, posolte a zabalte do dvou vrstev alobalu. Dejte na rozpálený gril a pečte 20 minut po jedné straně. Pak otočte a pečte další zhruba čtvrthodinu. Mezitím si připravte náplň. Sušená rajčata a olivy nakrájejte a smíchejte s nasekanými bylinkami a rozdrobenou fetou. Směs bohatě naložte do rozkrojeného opečeného batátu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaný batát se sušenými rajčaty, olivami a fetou

Příloha Velmi snadné Grilování Bezlepkové Vegetariánské Bazalka , Rozmarýn , Petržel kadeřavá , Rajče Magazín 7-8/2018 (Letní speciál)
Průměrné hodnocení 5 (1)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma
Sladké brambory jsou na gril velmi vděčné, protože se upečou za mnohem kratší dobu než klasické brambory. Naplňte je sušenými rajčaty, olivami a fetou.

Co budete potřebovat

4 středně velké batáty
1 lžíce oleje
1 lžička soli
80 g sušených rajčat naložených v oleji
60 g černých oliv bez pecky
60 g fety
hrst bylinek – směs hladkolisté petržele, bazalky a rozmarýnu

Jak na to?

Batáty pečlivě omyjte, osušte a několikrát propíchněte vidličkou. Potřete olejem, posolte a zabalte do dvou vrstev alobalu. Dejte na rozpálený gril a pečte 20 minut po jedné straně. Pak otočte a pečte další zhruba čtvrthodinu. Mezitím si připravte náplň. Sušená rajčata a olivy nakrájejte a smíchejte s nasekanými bylinkami a rozdrobenou fetou. Směs bohatě naložte do rozkrojeného opečeného batátu.

Inspirujte se podobnými recepty

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019