
Grilovaní pstruzi v koriandrovo-zázvorové marinádě

Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Grilování
Ingredience
Složení 4 porce
- Zázvor 8 cm
- Koriandr čerstvý 1 svaz.
- Citronová tráva 1 ks
- Česnek 4 strouž.
- Ústřicová omáčka 60 ml
- Sojová omáčka 250 ml
- Citronová šťáva 4 plž
- Pstruh celý 4 ks
- Zázvor 8 cm
- Koriandr čerstvý 1 svaz.
- Citronová tráva 1 ks
- Česnek 4 strouž.
- Ústřicová omáčka 60 ml
- Sojová omáčka 250 ml
- Citronová šťáva 4 plž
- Pstruh celý 4 ks
Příprava
- 1Do misky nasekejte koriandr, prolisujte česnek a nastrouhejte zázvor. Citronovou trávu oloupejte a měkkou středovou část nasekejte na malé kousíčky. Přidejte je ke koriandru a zázvoru. Zalijte citronovou šťávou, ústřicovou a sójovou omáčkou. Marinádu promíchejte a potřete jí pstruhy – uvnitř i vně. Nechte je přes noc odležet.
- 2Druhý den rozehřejte gril a ryby 20 minut grilujte, aby bylo maso propečené.
- 1Do misky nasekejte koriandr, prolisujte česnek a nastrouhejte zázvor. Citronovou trávu oloupejte a měkkou středovou část nasekejte na malé kousíčky. Přidejte je ke koriandru a zázvoru. Zalijte citronovou šťávou, ústřicovou a sójovou omáčkou. Marinádu promíchejte a potřete jí pstruhy – uvnitř i vně. Nechte je přes noc odležet.
- 2Druhý den rozehřejte gril a ryby 20 minut grilujte, aby bylo maso propečené.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.