Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Grilované žampiony plněné rajčaty a parmezánem

Grilované žampiony plněné rajčaty a parmezánem

Ingredience

4 velké žampiony (nebo portobello)
1 stroužek česneku
1 lžička sušeného oregána
4 lžíce olivového oleje
sůl, pepř
Náplň:
300 g cherry rajčat
½ červené cibule
1 hrst bazalky
20 g parmezánu
1-2 lžíce balzamikového octa
2 lžíce olivového oleje
sůl, pepř

Postup přípravy

Rozpalte gril. V misce smíchejte nadrobno nasekaný česnek, oregáno, olivový olej, sůl a pepř. Žampiony zbavte nožek a potřete ze všech stran ochuceným olivovým olejem. Žampiony vložte na gril a grilujte z každé strany 2-3 minuty. Mezitím si připravte náplň. Cherry rajčata nakrájejte na čtvrtky, cibuli nadrobno a přidejte nasekanou bazalku. Dochuťte balzamikovým octem, olivovým olejem, solí a pepřem. Hotové žampiony naplňte rajčatovou směsí a navrch nastrouhejte hoblinky parmezánu.

Jak na to?

Pomohl vám recept?
1hodnocení5

Další videorecepty