×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Grilované vepřové medailonky s krustou

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...

Grilované vepřové medailonky s krustou

Co budete potřebovat

600 g brambor
sůl, pepř
olivový olej
čerstvý rozmarýn
7 stroužků česneku
2 ciabatty
1 stroužek česneku
4 sušená rajčata
čerstvá petrželka
čerstvý tymián
600 g vepřových medailonků
60 g bryndzy
čerstvá rukola
1 citronová šťáva

Jak na to?

Brambory omyjete, nakrájejte na čtvrtky (nemusíme je loupat) a vložte do mísy. Ochuťte solí a pepřem, přidejte větší množství olivového oleje a natrhaný rozmarýn. Čepelí nože rozmačkejte sedm neoloupaných stroužků česneku, přidejte k bramborám a důkladně zamíchejte. Směs vložte do menšího pekáče a pečte dozlatova v troubě předehřáté na 200 °C asi 20 minut. Z ciabatty odkrojte kůrku a nakrájíme na malé kousky. Osmažte dozlatova na malém množství olivového oleje, do kterého jste přidali 1 prolisovaný stroužek česneku. Sušená rajčata, petrželku a tymián nakrájejte nahrubo a smíchejte s opečenou ciabattou. Vepřové medailonky osolte, opepřete a opečte na rozehřáté pánvi na olivovém oleji dozlatova (asi 5 minut z každé strany). Ještě na pánvi pokryjte každý plátek masa připravenou směsí na krustu a kousky bryndzy. Vložte do zapékací mísy a dejte zapéct do trouby pod gril nebo na horní ohřev na 5 minut, aby se bryndza lehce rozpustila.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilované vepřové medailonky s krustou

Hlavní chod Velmi snadné Maso Z jednoho hrnce Tip týdne
(0)

Co budete potřebovat

600 g brambor
sůl, pepř
olivový olej
čerstvý rozmarýn
7 stroužků česneku
2 ciabatty
1 stroužek česneku
4 sušená rajčata
čerstvá petrželka
čerstvý tymián
600 g vepřových medailonků
60 g bryndzy
čerstvá rukola
1 citronová šťáva

Jak na to?

Brambory omyjete, nakrájejte na čtvrtky (nemusíme je loupat) a vložte do mísy. Ochuťte solí a pepřem, přidejte větší množství olivového oleje a natrhaný rozmarýn. Čepelí nože rozmačkejte sedm neoloupaných stroužků česneku, přidejte k bramborám a důkladně zamíchejte. Směs vložte do menšího pekáče a pečte dozlatova v troubě předehřáté na 200 °C asi 20 minut. Z ciabatty odkrojte kůrku a nakrájíme na malé kousky. Osmažte dozlatova na malém množství olivového oleje, do kterého jste přidali 1 prolisovaný stroužek česneku. Sušená rajčata, petrželku a tymián nakrájejte nahrubo a smíchejte s opečenou ciabattou. Vepřové medailonky osolte, opepřete a opečte na rozehřáté pánvi na olivovém oleji dozlatova (asi 5 minut z každé strany). Ještě na pánvi pokryjte každý plátek masa připravenou směsí na krustu a kousky bryndzy. Vložte do zapékací mísy a dejte zapéct do trouby pod gril nebo na horní ohřev na 5 minut, aby se bryndza lehce rozpustila.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat