×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Grilované vepřové medailonky s krustou

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Grilované vepřové medailonky s krustou

Co budete potřebovat

600 g brambor
sůl, pepř
olivový olej
čerstvý rozmarýn
7 stroužků česneku
2 ciabatty
1 stroužek česneku
4 sušená rajčata
čerstvá petrželka
čerstvý tymián
600 g vepřových medailonků
60 g bryndzy
čerstvá rukola
1 citronová šťáva

Jak na to?

Brambory omyjete, nakrájejte na čtvrtky (nemusíme je loupat) a vložte do mísy. Ochuťte solí a pepřem, přidejte větší množství olivového oleje a natrhaný rozmarýn. Čepelí nože rozmačkejte sedm neoloupaných stroužků česneku, přidejte k bramborám a důkladně zamíchejte. Směs vložte do menšího pekáče a pečte dozlatova v troubě předehřáté na 200 °C asi 20 minut. Z ciabatty odkrojte kůrku a nakrájíme na malé kousky. Osmažte dozlatova na malém množství olivového oleje, do kterého jste přidali 1 prolisovaný stroužek česneku. Sušená rajčata, petrželku a tymián nakrájejte nahrubo a smíchejte s opečenou ciabattou. Vepřové medailonky osolte, opepřete a opečte na rozehřáté pánvi na olivovém oleji dozlatova (asi 5 minut z každé strany). Ještě na pánvi pokryjte každý plátek masa připravenou směsí na krustu a kousky bryndzy. Vložte do zapékací mísy a dejte zapéct do trouby pod gril nebo na horní ohřev na 5 minut, aby se bryndza lehce rozpustila.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilované vepřové medailonky s krustou

Hlavní chod Velmi snadné Maso Z jednoho hrnce Tip týdne , Rozmarýn , Tymián , Petržel kadeřavá , Rajče
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

600 g brambor
sůl, pepř
olivový olej
čerstvý rozmarýn
7 stroužků česneku
2 ciabatty
1 stroužek česneku
4 sušená rajčata
čerstvá petrželka
čerstvý tymián
600 g vepřových medailonků
60 g bryndzy
čerstvá rukola
1 citronová šťáva

Jak na to?

Brambory omyjete, nakrájejte na čtvrtky (nemusíme je loupat) a vložte do mísy. Ochuťte solí a pepřem, přidejte větší množství olivového oleje a natrhaný rozmarýn. Čepelí nože rozmačkejte sedm neoloupaných stroužků česneku, přidejte k bramborám a důkladně zamíchejte. Směs vložte do menšího pekáče a pečte dozlatova v troubě předehřáté na 200 °C asi 20 minut. Z ciabatty odkrojte kůrku a nakrájíme na malé kousky. Osmažte dozlatova na malém množství olivového oleje, do kterého jste přidali 1 prolisovaný stroužek česneku. Sušená rajčata, petrželku a tymián nakrájejte nahrubo a smíchejte s opečenou ciabattou. Vepřové medailonky osolte, opepřete a opečte na rozehřáté pánvi na olivovém oleji dozlatova (asi 5 minut z každé strany). Ještě na pánvi pokryjte každý plátek masa připravenou směsí na krustu a kousky bryndzy. Vložte do zapékací mísy a dejte zapéct do trouby pod gril nebo na horní ohřev na 5 minut, aby se bryndza lehce rozpustila.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019