×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Grilované vepřové medailonky s krustou

Další recepty a články

Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Tvarohový dezert s ovocem a...
Tvarohový dezert s...
Tvarohový dezert s ovocem a...
Tvarohový dezert s ovocem a...

Grilované vepřové medailonky s krustou

Co budete potřebovat

600 g brambor
sůl, pepř
olivový olej
čerstvý rozmarýn
7 stroužků česneku
2 ciabatty
1 stroužek česneku
4 sušená rajčata
čerstvá petrželka
čerstvý tymián
600 g vepřových medailonků
60 g bryndzy
čerstvá rukola
1 citronová šťáva

Jak na to?

Brambory omyjete, nakrájejte na čtvrtky (nemusíme je loupat) a vložte do mísy. Ochuťte solí a pepřem, přidejte větší množství olivového oleje a natrhaný rozmarýn. Čepelí nože rozmačkejte sedm neoloupaných stroužků česneku, přidejte k bramborám a důkladně zamíchejte. Směs vložte do menšího pekáče a pečte dozlatova v troubě předehřáté na 200 °C asi 20 minut. Z ciabatty odkrojte kůrku a nakrájíme na malé kousky. Osmažte dozlatova na malém množství olivového oleje, do kterého jste přidali 1 prolisovaný stroužek česneku. Sušená rajčata, petrželku a tymián nakrájejte nahrubo a smíchejte s opečenou ciabattou. Vepřové medailonky osolte, opepřete a opečte na rozehřáté pánvi na olivovém oleji dozlatova (asi 5 minut z každé strany). Ještě na pánvi pokryjte každý plátek masa připravenou směsí na krustu a kousky bryndzy. Vložte do zapékací mísy a dejte zapéct do trouby pod gril nebo na horní ohřev na 5 minut, aby se bryndza lehce rozpustila.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilované vepřové medailonky s krustou

Hlavní chod Velmi snadné Maso Z jednoho hrnce Tip týdne
(0)

Co budete potřebovat

600 g brambor
sůl, pepř
olivový olej
čerstvý rozmarýn
7 stroužků česneku
2 ciabatty
1 stroužek česneku
4 sušená rajčata
čerstvá petrželka
čerstvý tymián
600 g vepřových medailonků
60 g bryndzy
čerstvá rukola
1 citronová šťáva

Jak na to?

Brambory omyjete, nakrájejte na čtvrtky (nemusíme je loupat) a vložte do mísy. Ochuťte solí a pepřem, přidejte větší množství olivového oleje a natrhaný rozmarýn. Čepelí nože rozmačkejte sedm neoloupaných stroužků česneku, přidejte k bramborám a důkladně zamíchejte. Směs vložte do menšího pekáče a pečte dozlatova v troubě předehřáté na 200 °C asi 20 minut. Z ciabatty odkrojte kůrku a nakrájíme na malé kousky. Osmažte dozlatova na malém množství olivového oleje, do kterého jste přidali 1 prolisovaný stroužek česneku. Sušená rajčata, petrželku a tymián nakrájejte nahrubo a smíchejte s opečenou ciabattou. Vepřové medailonky osolte, opepřete a opečte na rozehřáté pánvi na olivovém oleji dozlatova (asi 5 minut z každé strany). Ještě na pánvi pokryjte každý plátek masa připravenou směsí na krustu a kousky bryndzy. Vložte do zapékací mísy a dejte zapéct do trouby pod gril nebo na horní ohřev na 5 minut, aby se bryndza lehce rozpustila.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Tvarohový dezert s ovocem a...
Tvarohový dezert s ovocem a...
Tvarohový dezert s ovocem a...
Tvarohový dezert s ovocem a...

Inspirujte se podobnými recepty