×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Grilovaná zelenina s křupavým toastem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Grilovaná zelenina s křupavým toastem

Tip do kuchyně

 

Dnešní odrůdy lilku již nebývají hořké, proto není nutné je nechat vypotit. Záleží ale na vás.

Co budete potřebovat

1 velký lilek
sůl, různobarevný pepř
2 cukety
olivový olej na potření
4 ciabatty, horizontálně rozříznuté
8 velkých sušených rajčat, naložených v oleji
500 g mozzarelly, natrhané

Jak na to?

Připravte si na grilu svěží předkrm, jako je grilovaná zelenina s křupavým toustem.

1) Lilek po delší straně nakrájejte na tenké plátky, rozložte je na prkénko a z obou stran osolte. Nechte 10 minut vypotit.

2) Cukety rovněž nakrájejte na plátky, osolte, a pak veškerou zeleninu potřete olivovým olejem a z obou stran ogrilujte.

3) Ciabatty rozřízněte, potřete olejem a opečte dokřupava.

4) Pak na všechny půlky rozdělte zeleninu, přidejte po jednom sušeném rajčeti a větším kousku mozzarelly. Opepřete a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaná zelenina s křupavým toastem

Předkrm Velmi snadné Italská Vegetariánské Grilování Grilování Lilek , Rajče Magazín 7/2011
Průměrné hodnocení 4 (7)

Tip do kuchyně

 

Dnešní odrůdy lilku již nebývají hořké, proto není nutné je nechat vypotit. Záleží ale na vás.

Co budete potřebovat

1 velký lilek
sůl, různobarevný pepř
2 cukety
olivový olej na potření
4 ciabatty, horizontálně rozříznuté
8 velkých sušených rajčat, naložených v oleji
500 g mozzarelly, natrhané

Jak na to?

Připravte si na grilu svěží předkrm, jako je grilovaná zelenina s křupavým toustem.

1) Lilek po delší straně nakrájejte na tenké plátky, rozložte je na prkénko a z obou stran osolte. Nechte 10 minut vypotit.

2) Cukety rovněž nakrájejte na plátky, osolte, a pak veškerou zeleninu potřete olivovým olejem a z obou stran ogrilujte.

3) Ciabatty rozřízněte, potřete olejem a opečte dokřupava.

4) Pak na všechny půlky rozdělte zeleninu, přidejte po jednom sušeném rajčeti a větším kousku mozzarelly. Opepřete a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty