Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Grilovaná vepřová panenka v hoisin omáčce a asijský salát

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Grilovaná vepřová panenka v hoisin omáčce a asijský salát

Co budete potřebovat

600 g vepřové panenky
3 lžíce hoisin omáčky
3 lžíce sezamového oleje
Salát:
½ hlávky červeného zelí
2 mrkve
2 jarní cibulky
1 hrst koriandru
2 lžíce sezamových semínek
Zálivka:
3 lžíce řepkového oleje
2 lžíce sezamového oleje
3 lžíce rýžového octa
3 lžíce rybí omáčky
1 lžička medu

Jak na to?

V míse smíchejte hoisin omáčku a sezamový olej. Maso nakrájejte na kostky a vložte do marinády. V lednici nechte odležet alespoň 60 minut. Připravte zálivku na salát smícháním všech potřebných ingrediencí. Zelí nakrouhejte najemno, mrkev nastrouhejte nahrubo, jarní cibulku nakrájejte na tenké plátky a korindr nahrubo. Vše smíchejte a zalijte zálivkou. Maso napíchejte na špejle a vložte na rozpálenou mřížku grilu. Grilujte na mírném žáru 3-5 minut z obou stran. Hotové maso servírujte s asijským salátem.

Tip: Aby dřevěné špejle vydrželi žár grilu, namočte je předtím alespoň na hodinu do misky s vodou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaná vepřová panenka v hoisin omáčce a asijský salát

Hlavní chod Snadné Maso Grilování Videorecept
Průměrné hodnocení 5 (2)

Co budete potřebovat

600 g vepřové panenky
3 lžíce hoisin omáčky
3 lžíce sezamového oleje
Salát:
½ hlávky červeného zelí
2 mrkve
2 jarní cibulky
1 hrst koriandru
2 lžíce sezamových semínek
Zálivka:
3 lžíce řepkového oleje
2 lžíce sezamového oleje
3 lžíce rýžového octa
3 lžíce rybí omáčky
1 lžička medu

Jak na to?

V míse smíchejte hoisin omáčku a sezamový olej. Maso nakrájejte na kostky a vložte do marinády. V lednici nechte odležet alespoň 60 minut. Připravte zálivku na salát smícháním všech potřebných ingrediencí. Zelí nakrouhejte najemno, mrkev nastrouhejte nahrubo, jarní cibulku nakrájejte na tenké plátky a korindr nahrubo. Vše smíchejte a zalijte zálivkou. Maso napíchejte na špejle a vložte na rozpálenou mřížku grilu. Grilujte na mírném žáru 3-5 minut z obou stran. Hotové maso servírujte s asijským salátem.

Tip: Aby dřevěné špejle vydrželi žár grilu, namočte je předtím alespoň na hodinu do misky s vodou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty