Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

800 g vepřové panenské svíčkové
5 lžic bílého vína
1 lžička sójové omáčky
Grilovací koření
Česnek
Olej
Na salát:
balený salát Rodinný mix
cherry rajčátka
olivový olej
sůl

Postup přípravy

Z bílého vína, sójové omáčky, grilovacího koření, rozetřeného česneku a pepře si připravte marinádu, do které naložte vepřovou panenku. Nechte minimálně 4 hodiny uležet. Poté maso vyjměte z marinády, nechte okapat a potřete olejem. Vložte na gril a po obou stranách grilujte. Rodinný mix vložte do salátové mísy. Cherry rajčátka nakrájejte na poloviny a přidejte do mísy se salátem. Zakapejte olivovým olejem a dle chuti dosolte. Promíchejte. Ugrilovanou panenku podávejte s připraveným zeleninovým salátem nebo s pečivem.

Pomohl vám recept?
5hodnocení5

Další videorecepty