
Grilovaná vepřová panenka na bílém víně
Postup přípravy
Z bílého vína, sójové omáčky, grilovacího koření, rozetřeného česneku a pepře si připravte marinádu, do které naložte vepřovou panenku. Nechte minimálně 4 hodiny uležet. Poté maso vyjměte z marinády, nechte okapat a potřete olejem. Vložte na gril a po obou stranách grilujte. Rodinný mix vložte do salátové mísy. Cherry rajčátka nakrájejte na poloviny a přidejte do mísy se salátem. Zakapejte olivovým olejem a dle chuti dosolte. Promíchejte. Ugrilovanou panenku podávejte s připraveným zeleninovým salátem nebo s pečivem.
Pomohl vám recept?
5hodnocení5
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod