Grilovaná treska s petrželkou a tymiánem
Co budete potřebovat
Jak na to?
Očistěte a pod proudem studené vody omyjte rybu. Nechte ji odkapat a poté ji osušte papírovou utěrkou. Plech vyložte pečicím papírem a na něj dejte rybu. Rybu osolte a petrželku s tymiánem na ni položte. Vše zakápněte olivovým olejem. Troubu si rozehřejte na 180 stupňů. Plech vložte do trouby a pečte cca 20 minut. Na posledních 5 minut přepněte na gril a rybu dogrilujte. Mezitím si připravte kuskus dle návodu na obalu. Na závěr přidejte do kuskusu oříšek másla a citronovou šťávu dle chuti. Hotovou rybu servírujte společně s kuskusem.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Grilovaná treska s petrželkou a tymiánem
Co budete potřebovat
Jak na to?
Očistěte a pod proudem studené vody omyjte rybu. Nechte ji odkapat a poté ji osušte papírovou utěrkou. Plech vyložte pečicím papírem a na něj dejte rybu. Rybu osolte a petrželku s tymiánem na ni položte. Vše zakápněte olivovým olejem. Troubu si rozehřejte na 180 stupňů. Plech vložte do trouby a pečte cca 20 minut. Na posledních 5 minut přepněte na gril a rybu dogrilujte. Mezitím si připravte kuskus dle návodu na obalu. Na závěr přidejte do kuskusu oříšek másla a citronovou šťávu dle chuti. Hotovou rybu servírujte společně s kuskusem.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio