Grilovaná treska s petrželkou a tymiánem
Ingredience
treska tmavá | |
sůl | |
petržel, tymián | |
olivový olej | |
kuskus | |
oříšek másla | |
citrón |
Postup přípravy
Očistěte a pod proudem studené vody omyjte rybu. Nechte ji odkapat a poté ji osušte papírovou utěrkou. Plech vyložte pečicím papírem a na něj dejte rybu. Rybu osolte a petrželku s tymiánem na ni položte. Vše zakápněte olivovým olejem. Troubu si rozehřejte na 180 stupňů. Plech vložte do trouby a pečte cca 20 minut. Na posledních 5 minut přepněte na gril a rybu dogrilujte. Mezitím si připravte kuskus dle návodu na obalu. Na závěr přidejte do kuskusu oříšek másla a citronovou šťávu dle chuti. Hotovou rybu servírujte společně s kuskusem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY