
Grilovaná treska s petrželkou a tymiánem
Postup přípravy
Očistěte a pod proudem studené vody omyjte rybu. Nechte ji odkapat a poté ji osušte papírovou utěrkou. Plech vyložte pečicím papírem a na něj dejte rybu. Rybu osolte a petrželku s tymiánem na ni položte. Vše zakápněte olivovým olejem. Troubu si rozehřejte na 180 stupňů. Plech vložte do trouby a pečte cca 20 minut. Na posledních 5 minut přepněte na gril a rybu dogrilujte. Mezitím si připravte kuskus dle návodu na obalu. Na závěr přidejte do kuskusu oříšek másla a citronovou šťávu dle chuti. Hotovou rybu servírujte společně s kuskusem.
Pomohl vám recept?
6hodnocení5
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod