Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

treska tmavá
sůl
petržel, tymián
olivový olej
kuskus
oříšek másla
citrón

Postup přípravy

Očistěte a pod proudem studené vody omyjte rybu. Nechte ji odkapat a poté ji osušte papírovou utěrkou. Plech vyložte pečicím papírem a na něj dejte rybu. Rybu osolte a petrželku s tymiánem na ni položte. Vše zakápněte olivovým olejem. Troubu si rozehřejte na 180 stupňů. Plech vložte do trouby a pečte cca 20 minut. Na posledních 5 minut přepněte na gril a rybu dogrilujte. Mezitím si připravte kuskus dle návodu na obalu. Na závěr přidejte do kuskusu oříšek másla a citronovou šťávu dle chuti. Hotovou rybu servírujte společně s kuskusem.

Pomohl vám recept?
6hodnocení5

Další videorecepty