Grilovaná pražma s jarní cibulkou
Ingredience
4 | pražmy kuchané Albert |
sůl | |
1⁄2 | limety |
4 | lžíce slunečnicového oleje |
1⁄2 | lžičky barevného pepře |
1⁄2 | lžičky sušených provensálských bylinek |
8 | jarních cibulek |
Postup přípravy
1. Pražmy omyjte a osušte papírovými utěrkami. Z obou stran osolte, pokapejte limetovou šťávou a potřete olejem smíchaným s nahrubo rozdrcenou směsí pepře a bylinek. Vložte na rozpálený gril a z každé strany grilujte 10 minut.
2. Podélně rozkrojte jarní cibulky a grilujte je 2 minuty dozlatova.
3. Pražmu podávejte s grilovanou jarní cibulkou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY