Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Grilovaná pražma s batátovou kaší

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Grilovaná pražma s batátovou kaší

Co budete potřebovat

600 g batátů
sůl
100g bílého jogurtu
100 g smetany (12%)
1 lžička hrubozrnné hořčice
pepř
1 hrst čerstvého koriandru
4 pražmy královské
90 ml olivového oleje
1 bio citron
15 g dýňových semínek

Jak na to?

1. Očištěné batáty oloupejte, nakrájejte na stejně velké kousky a dejte vařit do mírně osolené vody doměkka. Vodu slijte a batáty vymixujte ponorným mixérem s bílým jogurtem a smetanou dohladka. Dochuťte hořčicí, solí a pepřem. Nakonec vmíchejte polovinu
nasekaného čerstvého koriandru.
2. Pražmu zbavte šupin, omyjte a osušte papírovou utěrkou. Po obou stranách ryby udělejte
ostrým nožem několik zářezů. Pražmu potřete olivovým olejem a ze všech stran osolte.
Dobře omytý citron nakrájejte na kolečka a vložte dovnitř. Grilujte z každé strany 4 minuty.
3. Pražmu servírujte s batátovou kaší, opraženými dýňovými semínky a ozdobte zbylým
koriandrem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaná pražma s batátovou kaší

Hlavní chod Snadné Ryby Tip týdne Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

600 g batátů
sůl
100g bílého jogurtu
100 g smetany (12%)
1 lžička hrubozrnné hořčice
pepř
1 hrst čerstvého koriandru
4 pražmy královské
90 ml olivového oleje
1 bio citron
15 g dýňových semínek

Jak na to?

1. Očištěné batáty oloupejte, nakrájejte na stejně velké kousky a dejte vařit do mírně osolené vody doměkka. Vodu slijte a batáty vymixujte ponorným mixérem s bílým jogurtem a smetanou dohladka. Dochuťte hořčicí, solí a pepřem. Nakonec vmíchejte polovinu
nasekaného čerstvého koriandru.
2. Pražmu zbavte šupin, omyjte a osušte papírovou utěrkou. Po obou stranách ryby udělejte
ostrým nožem několik zářezů. Pražmu potřete olivovým olejem a ze všech stran osolte.
Dobře omytý citron nakrájejte na kolečka a vložte dovnitř. Grilujte z každé strany 4 minuty.
3. Pražmu servírujte s batátovou kaší, opraženými dýňovými semínky a ozdobte zbylým
koriandrem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty