
Grilovaná panenka s chřestem
Postup přípravy
1. V míse smíchejte marmeládu se srirachou, solí a pepřem. Polovinu marinády dejte stranou.
Očištěnou panenku pokrájejte na 1,5cm plátky, obalte polovinou marinády a nechte 10 minut
odpočívat.
2. Panenku grilujte na rozpáleném grilu 5 minut z každé strany. Během grilování ji zakryjte.
Potřete maso zbylou marinádou a dejte stranou.
3. Omytý chřest zbavte dřevnatých konců, zakápněte 30 ml olivového oleje, osolte a opepřete.
Rozložte na grilovací pánev a grilujte 5 minut z jedné strany, obraťte a grilujte další minutu.
4. Připravte omáčku. Rozmixujte koriandr se smetanou, zakysanou smetanou, česnekem,
šťávou z 1 limety, papričkou jalapeño, solí a pepřem. Chřest rozdělte na talíře a servírujte s
grilovanou panenkou přelitou omáčkou.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod