×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Grilovaná krůtí prsa po zámecku

Inspirujte se podobnými recepty

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní

Grilovaná krůtí prsa po zámecku

Co budete potřebovat

800 g krůtích prsou
olivový olej
sůl
hrst petrželky kudrnky
2 citróny
1 lžíce červené kari pasty
40 ml Martini extra dry
100 g másla
250 g zakysané smetany

Jak na to?

Krůtí prso nakrájejte na čtyři steaky a lehce rozklepejte. V míse vymíchejte marinádu z olivového oleje, soli, sekané petrželky, citrónové šťávy i kůry (kůra jen z jednoho citrónu), Martini a kari pasty. Do marinády vložte plátky masa a nechte odležet - ideálně přes noc. Maso opékejte na grilu několik minut z obou stran. Při grilování potírejte marinádou a na závěr vložte na maso plátek másla a nechte rozpustit. Podávejte se salátem, grilovanou zeleninou nebo pečivem společně se zakysanou smetanou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaná krůtí prsa po zámecku

Hlavní chod Velmi snadné Grilování Tip týdne , Petržel kadeřavá
Průměrné hodnocení 5 (1)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

800 g krůtích prsou
olivový olej
sůl
hrst petrželky kudrnky
2 citróny
1 lžíce červené kari pasty
40 ml Martini extra dry
100 g másla
250 g zakysané smetany

Jak na to?

Krůtí prso nakrájejte na čtyři steaky a lehce rozklepejte. V míse vymíchejte marinádu z olivového oleje, soli, sekané petrželky, citrónové šťávy i kůry (kůra jen z jednoho citrónu), Martini a kari pasty. Do marinády vložte plátky masa a nechte odležet - ideálně přes noc. Maso opékejte na grilu několik minut z obou stran. Při grilování potírejte marinádou a na závěr vložte na maso plátek másla a nechte rozpustit. Podávejte se salátem, grilovanou zeleninou nebo pečivem společně se zakysanou smetanou.

Inspirujte se podobnými recepty

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Miniskleník
s ventilací
sleva 45 %
15 bodů + 11990 bez bodů 219

vytváří optimální prostředí pro vyseté a vzrůstající rostlinky.

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019