Grilovaná krůtí prsa po zámecku
Ingredience
800 g krůtích prsou | |
olivový olej | |
sůl | |
hrst petrželky kudrnky | |
2 citróny | |
1 lžíce červené kari pasty | |
40 ml Martini extra dry | |
100 g másla | |
250 g zakysané smetany |
Postup přípravy
Krůtí prso nakrájejte na čtyři steaky a lehce rozklepejte. V míse vymíchejte marinádu z olivového oleje, soli, sekané petrželky, citrónové šťávy i kůry (kůra jen z jednoho citrónu), Martini a kari pasty. Do marinády vložte plátky masa a nechte odležet - ideálně přes noc. Maso opékejte na grilu několik minut z obou stran. Při grilování potírejte marinádou a na závěr vložte na maso plátek másla a nechte rozpustit. Podávejte se salátem, grilovanou zeleninou nebo pečivem společně se zakysanou smetanou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY