
Grilovaná treska s petrželkou a tymiánem

Velmi snadné
16-30 minut
5/5
Středomořská
Hlavní chod
Ingredience
Složení 1 porcí
- Máslo
- Treska tmavá
- Sůl
- Petržel
- Tymián sušený
- Olej olivový
- Kuskus
- Citron 1 ks
- Máslo
- Treska tmavá
- Sůl
- Petržel
- Tymián sušený
- Olej olivový
- Kuskus
- Citron 1 ks
Příprava
- 1Očistěte a pod proudem studené vody omyjte rybu. Nechte ji odkapat a poté ji osušte papírovou utěrkou. Plech vyložte pečicím papírem a na něj dejte rybu.
- 2Rybu osolte a petrželku s tymiánem na ni položte. Vše zakápněte olivovým olejem. Troubu si rozehřejte na 180 stupňů. Plech vložte do trouby a pečte cca 20 minut. Na posledních 5 minut přepněte na gril a rybu dogrilujte.
- 3Mezitím si připravte kuskus dle návodu na obalu. Na závěr přidejte do kuskusu oříšek másla a citronovou šťávu dle chuti. Hotovou rybu servírujte společně s kuskusem.
- 1Očistěte a pod proudem studené vody omyjte rybu. Nechte ji odkapat a poté ji osušte papírovou utěrkou. Plech vyložte pečicím papírem a na něj dejte rybu.
- 2Rybu osolte a petrželku s tymiánem na ni položte. Vše zakápněte olivovým olejem. Troubu si rozehřejte na 180 stupňů. Plech vložte do trouby a pečte cca 20 minut. Na posledních 5 minut přepněte na gril a rybu dogrilujte.
- 3Mezitím si připravte kuskus dle návodu na obalu. Na závěr přidejte do kuskusu oříšek másla a citronovou šťávu dle chuti. Hotovou rybu servírujte společně s kuskusem.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.