
Grilovaná jehněčí kýta s omáčkou salsa verde
Pokud jste opravdovými gurmány a zároveň rádi grilujete, vyzkoušejte na grilu jehněčí kýtu s omáčkou salsa verde.

Snadné
16-30 minut
0/5
Balkánská
Grilování
Hlavní chod
Ingredience
Složení 5 porcí
- Česnek 5 strouž.
- Ančovičky filety 10 ks
- Olej olivový 2 plž
- Jehněčí kýta s kostí 5 plát.
- Rozmarýn čerstvý 5 snít.
- Citron
- Kopr 2 plž
- Estragon 2 plž
- Petržel hladkolistá 2 plž
- Vinný bílý ocet 1 plž
- Kapary 1 člž
- Hořčice dijonská 1/2 člž
- Česnek 5 strouž.
- Ančovičky filety 10 ks
- Olej olivový 2 plž
- Jehněčí kýta s kostí 5 plát.
- Rozmarýn čerstvý 5 snít.
- Citron
- Kopr 2 plž
- Estragon 2 plž
- Petržel hladkolistá 2 plž
- Vinný bílý ocet 1 plž
- Kapary 1 člž
- Hořčice dijonská 1/2 člž


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.