×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Grepový cheesecake bez laktózy

Další recepty a články

Lehký salát s grepem a šunkou
Lehký salát s grepem...
Lehký salát s grepem a šunkou
Lehký salát s grepem a šunkou
Salát s grepem a tofu
Salát s grepem...
Salát s grepem a tofu
Salát s grepem a tofu
Červené smoothie
Červené smoothie
Červené smoothie
Červené smoothie
Zelené smoothie
Zelené smoothie
Zelené smoothie
Zelené smoothie

Grepový cheesecake bez laktózy

Co budete potřebovat

Korpus:
300 g kakaových špaldových sušenek
100 ml tekutého kokosového oleje
Náplň:
750 g tvarohu bez laktózy
300 ml smetany bez laktózy
3 vejce
1 vanilkový lusk
150 g moučkového cukru + 2 lžíce na obalení rozmarýnu
moučkový cukr pod šťávu z grepu
šťáva a kůra z poloviny bílého grepu
plátky bílého grepu na ozdobu
snítka rozmarýnu

Jak na to?

Předehřejte troubu na 180 °C na horkovzdušný program. V robotu rozemelte sušenky na jemnou drť. Přesypte do misky, přilijte olej a vytvarujte kompaktní hmotu. Těsto rovnoměrně rozprostřete na dno formy a vyrovnejte dohladka.
Tvaroh a smetanu dejte do mísy a pomalu prošlehejte. Když se hmota spojí, přidejte vajíčka, semínka z vanilkového lusku, kůru i šťávu z grepu a cukr. Vše opět šlehejte, tři až pět minut. Směs vylijte na korpus a dejte do trouby. Pečte patnáct minut, pak snižte teplotu na 120 °C a pečte další hodinu a dvacet minut. Po upečení troubu vypněte, pootevřete dvířka a nechte dort vychladnout v troubě.
Před podáváním dozdobte plátky grepu a lístky rozmarýnu, které si obalíte v moučkovém cukru.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grepový cheesecake bez laktózy

Dezert Snadné Dorty Narozeniny Bez laktózy Vegetariánské Grepy plné vitamínů Magazín 10/2017 Počet porcí: forma o průměru 25 cm
Průměrné hodnocení 3 (4)

Co budete potřebovat

Korpus:
300 g kakaových špaldových sušenek
100 ml tekutého kokosového oleje
Náplň:
750 g tvarohu bez laktózy
300 ml smetany bez laktózy
3 vejce
1 vanilkový lusk
150 g moučkového cukru + 2 lžíce na obalení rozmarýnu
moučkový cukr pod šťávu z grepu
šťáva a kůra z poloviny bílého grepu
plátky bílého grepu na ozdobu
snítka rozmarýnu

Jak na to?

Předehřejte troubu na 180 °C na horkovzdušný program. V robotu rozemelte sušenky na jemnou drť. Přesypte do misky, přilijte olej a vytvarujte kompaktní hmotu. Těsto rovnoměrně rozprostřete na dno formy a vyrovnejte dohladka.
Tvaroh a smetanu dejte do mísy a pomalu prošlehejte. Když se hmota spojí, přidejte vajíčka, semínka z vanilkového lusku, kůru i šťávu z grepu a cukr. Vše opět šlehejte, tři až pět minut. Směs vylijte na korpus a dejte do trouby. Pečte patnáct minut, pak snižte teplotu na 120 °C a pečte další hodinu a dvacet minut. Po upečení troubu vypněte, pootevřete dvířka a nechte dort vychladnout v troubě.
Před podáváním dozdobte plátky grepu a lístky rozmarýnu, které si obalíte v moučkovém cukru.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Lehký salát s grepem a šunkou
Lehký salát s grepem a šunkou
Lehký salát s grepem a šunkou
Lehký salát s grepem a šunkou
Salát s grepem a tofu
Salát s grepem a tofu
Salát s grepem a tofu
Salát s grepem a tofu
Červené smoothie
Červené smoothie
Červené smoothie
Červené smoothie
Zelené smoothie
Zelené smoothie
Zelené smoothie
Zelené smoothie

Inspirujte se podobnými recepty