
Frittata z trouby
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 190 °C. Zapékací mísu o objemu cca 1,2 litru vymažte olivovým olejem. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu ve vroucí osolené vodě. Dvě až tři minuty před koncem vaření vhoďte do vody pórek, hrášek, kukuřici a papriku a nechte mírně změknout. Sceďte a dejte do zapékací mísy. Vejce prošlehejte v mléce, vmíchejte tymián a většinu obou sýru, sůl a pepř. Vlijte na těstoviny, opatrně promíchejte a posypte zbylým sýrem. Pečte 35–40 minut dozlatova. Před podáváním nechte chvíli zchladnout.
Pomohl vám recept?
9hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod