×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Frittata z trouby

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová...
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Frittata z trouby

Co budete potřebovat

½ lžičky olivového oleje
150 g těstovin fusilli AQ
sůl a pepř
1 pórek, na kolečka
85 g mraženého hrášku
85 g mražené kukuřice AQ
1 červená paprika AQ, na tenké delší nudličky
2 vejce AQ
150 ml mléka
1 lžička tymiánových lístků
50 g čedaru, nastrouhaného
2 lžíce parmazánu

Jak na to?

Troubu předehřejte na 190 °C. Zapékací mísu o objemu cca 1,2 litru vymažte olivovým olejem. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu ve vroucí osolené vodě. Dvě až tři minuty před koncem vaření vhoďte do vody pórek, hrášek, kukuřici a papriku a nechte mírně změknout. Sceďte a dejte do zapékací mísy. Vejce prošlehejte v mléce, vmíchejte tymián a většinu obou sýru, sůl a pepř. Vlijte na těstoviny, opatrně promíchejte a posypte zbylým sýrem. Pečte 35–40 minut dozlatova. Před podáváním nechte chvíli zchladnout.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Frittata z trouby

Velmi snadné Italská Vegetariánské Tymián Magazín 8/2011
Průměrné hodnocení 4 (8)

Co budete potřebovat

½ lžičky olivového oleje
150 g těstovin fusilli AQ
sůl a pepř
1 pórek, na kolečka
85 g mraženého hrášku
85 g mražené kukuřice AQ
1 červená paprika AQ, na tenké delší nudličky
2 vejce AQ
150 ml mléka
1 lžička tymiánových lístků
50 g čedaru, nastrouhaného
2 lžíce parmazánu

Jak na to?

Troubu předehřejte na 190 °C. Zapékací mísu o objemu cca 1,2 litru vymažte olivovým olejem. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu ve vroucí osolené vodě. Dvě až tři minuty před koncem vaření vhoďte do vody pórek, hrášek, kukuřici a papriku a nechte mírně změknout. Sceďte a dejte do zapékací mísy. Vejce prošlehejte v mléce, vmíchejte tymián a většinu obou sýru, sůl a pepř. Vlijte na těstoviny, opatrně promíchejte a posypte zbylým sýrem. Pečte 35–40 minut dozlatova. Před podáváním nechte chvíli zchladnout.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Inspirujte se podobnými recepty