×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Frittata z trouby

Další recepty a články

Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s...
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem
Špagety aglio e olio
Špagety aglio e olio
Špagety aglio e olio
Špagety aglio e olio
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...
Lehké letní špagety
Lehké letní špagety
Lehké letní špagety
Lehké letní špagety

Frittata z trouby

Co budete potřebovat

½ lžičky olivového oleje
150 g těstovin fusilli AQ
sůl a pepř
1 pórek, na kolečka
85 g mraženého hrášku
85 g mražené kukuřice AQ
1 červená paprika AQ, na tenké delší nudličky
2 vejce AQ
150 ml mléka
1 lžička tymiánových lístků
50 g čedaru, nastrouhaného
2 lžíce parmazánu

Jak na to?

Troubu předehřejte na 190 °C. Zapékací mísu o objemu cca 1,2 litru vymažte olivovým olejem. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu ve vroucí osolené vodě. Dvě až tři minuty před koncem vaření vhoďte do vody pórek, hrášek, kukuřici a papriku a nechte mírně změknout. Sceďte a dejte do zapékací mísy. Vejce prošlehejte v mléce, vmíchejte tymián a většinu obou sýru, sůl a pepř. Vlijte na těstoviny, opatrně promíchejte a posypte zbylým sýrem. Pečte 35–40 minut dozlatova. Před podáváním nechte chvíli zchladnout.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Frittata z trouby

Velmi snadné Italská Vegetariánské Magazín 8/2011
Průměrné hodnocení 4 (7)

Co budete potřebovat

½ lžičky olivového oleje
150 g těstovin fusilli AQ
sůl a pepř
1 pórek, na kolečka
85 g mraženého hrášku
85 g mražené kukuřice AQ
1 červená paprika AQ, na tenké delší nudličky
2 vejce AQ
150 ml mléka
1 lžička tymiánových lístků
50 g čedaru, nastrouhaného
2 lžíce parmazánu

Jak na to?

Troubu předehřejte na 190 °C. Zapékací mísu o objemu cca 1,2 litru vymažte olivovým olejem. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu ve vroucí osolené vodě. Dvě až tři minuty před koncem vaření vhoďte do vody pórek, hrášek, kukuřici a papriku a nechte mírně změknout. Sceďte a dejte do zapékací mísy. Vejce prošlehejte v mléce, vmíchejte tymián a většinu obou sýru, sůl a pepř. Vlijte na těstoviny, opatrně promíchejte a posypte zbylým sýrem. Pečte 35–40 minut dozlatova. Před podáváním nechte chvíli zchladnout.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem
Špagety aglio e olio
Špagety aglio e olio
Špagety aglio e olio
Špagety aglio e olio
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...
Lehké letní špagety
Lehké letní špagety
Lehké letní špagety
Lehké letní špagety

Inspirujte se podobnými recepty