Vážení zákazníci, od pondělí 10. 5. opět najdete bez omezení veškerý sortiment, na který jste zvyklí, v našich prodejnách. Zároveň můžete vyzvedávat kampaňové produkty přímo z určeného stojanu bez SMS objednání.
Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.


Albert ČR
Recept Francouzský toust

Další recepty a články

Pečená jablka
Pečená jablka
Pečená jablka
Pečená jablka
Luxusní žemlovka
Luxusní žemlovka
Luxusní žemlovka
Luxusní žemlovka
Bezlepkové hraběnčiny řezy
Bezlepkové...
Bezlepkové hraběnčiny řezy
Bezlepkové hraběnčiny řezy
Jablečný koláč s tvarohem
Jablečný koláč s...
Jablečný koláč s tvarohem
Jablečný koláč s tvarohem

Francouzský toust

Co budete potřebovat

2 jablka
2 lžíce másla
2 lžíce tmavého cukru
½ lžičky skořice
60 ml vody
2 vejce
60 ml mléka
½ lžičky vanilkového extraktu
4 dlouhé šikmé plátky bagety
máslo
zakysaná smetana nebo šlehačka

Jak na to?

Do kastrolu nebo do hlubší pánve vložím jablka, máslo, tmavý cukr, skořici a vodu, přivedu k varu a na malém plameni nechám táhnout asi 10 minut, až vše zkaramelizuje a zhoustne. Sundám prozatím z plotny.
V hlubokém talíři si rozšlehám vejce, mléko a vanilku. Plátky bagety do směsi postupně ponořím, aby se z obou stran nasákly. Mezitím si v pánvi nechám rozpustit máslo a všechny plátky z obou stran dozlatova osmažím. Trvá to 3–4 minuty na každé straně. Opečené plátky bagety rozdělím na dva talíře, poliju je karamelem s jablky a dám si k nim zakysanou smetanu nebo šlehačku.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Francouzský toust

Snídaně Snadné Francouzská Jablka Magazín 1/2014
Průměrné hodnocení 4 (26)

Co budete potřebovat

2 jablka
2 lžíce másla
2 lžíce tmavého cukru
½ lžičky skořice
60 ml vody
2 vejce
60 ml mléka
½ lžičky vanilkového extraktu
4 dlouhé šikmé plátky bagety
máslo
zakysaná smetana nebo šlehačka

Jak na to?

Do kastrolu nebo do hlubší pánve vložím jablka, máslo, tmavý cukr, skořici a vodu, přivedu k varu a na malém plameni nechám táhnout asi 10 minut, až vše zkaramelizuje a zhoustne. Sundám prozatím z plotny.
V hlubokém talíři si rozšlehám vejce, mléko a vanilku. Plátky bagety do směsi postupně ponořím, aby se z obou stran nasákly. Mezitím si v pánvi nechám rozpustit máslo a všechny plátky z obou stran dozlatova osmažím. Trvá to 3–4 minuty na každé straně. Opečené plátky bagety rozdělím na dva talíře, poliju je karamelem s jablky a dám si k nim zakysanou smetanu nebo šlehačku.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Pečená jablka
Pečená jablka
Pečená jablka
Pečená jablka
Luxusní žemlovka
Luxusní žemlovka
Luxusní žemlovka
Luxusní žemlovka
Bezlepkové hraběnčiny řezy
Bezlepkové hraběnčiny řezy
Bezlepkové hraběnčiny řezy
Bezlepkové hraběnčiny řezy
Jablečný koláč s tvarohem
Jablečný koláč s tvarohem
Jablečný koláč s tvarohem
Jablečný koláč s tvarohem

Inspirujte se podobnými recepty