×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Francouzský toast s nektarinkami

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Francouzský toast s nektarinkami

Co budete potřebovat

3 vejce
100 ml smetany (33 %)
1 špetka soli
1 lžička skořice
½ lžičky mletého muškátového oříšku
4 plátky toastového chleba
70 g másla
4 nektarinky
1 lžíce javorového sirupu
1 hrst máty

Jak na to?

1. Vejce prošlehejte se smetanou, solí, skořicí a muškátovým oříškem.
2. Plátky chleba namočte ve směsi.
3. V pánvi rozehřejte 50 g másla a z obou stran na něm chléb opečte.
4. Nektarinky vypeckujte a nakrájejte na čtvrtiny. Zbývající máslo přidejte do pánve společně s javorovým sirupem a dozlatova na něm opečte nektarinky.
5. Toasty servírujte s opečenými nektarinkami, přelijte výpekem z pánve a ozdobte mátou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Francouzský toast s nektarinkami

Dezert Velmi snadné Sladká jídla Něco lehkého Vegetariánské Magazín 7-8/2019 Počet porcí: 4
(0)
Božská letní snídaně nebo dezert.

Co budete potřebovat

3 vejce
100 ml smetany (33 %)
1 špetka soli
1 lžička skořice
½ lžičky mletého muškátového oříšku
4 plátky toastového chleba
70 g másla
4 nektarinky
1 lžíce javorového sirupu
1 hrst máty

Jak na to?

1. Vejce prošlehejte se smetanou, solí, skořicí a muškátovým oříškem.
2. Plátky chleba namočte ve směsi.
3. V pánvi rozehřejte 50 g másla a z obou stran na něm chléb opečte.
4. Nektarinky vypeckujte a nakrájejte na čtvrtiny. Zbývající máslo přidejte do pánve společně s javorovým sirupem a dozlatova na něm opečte nektarinky.
5. Toasty servírujte s opečenými nektarinkami, přelijte výpekem z pánve a ozdobte mátou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Inspirujte se podobnými recepty