
Francouzský toast s nektarinkami
Božská letní snídaně nebo dezert.
Postup přípravy
1. Vejce prošlehejte se smetanou, solí, skořicí a muškátovým oříškem.
2. Plátky chleba namočte ve směsi.
3. V pánvi rozehřejte 50 g másla a z obou stran na něm chléb opečte.
4. Nektarinky vypeckujte a nakrájejte na čtvrtiny. Zbývající máslo přidejte do pánve společně s javorovým sirupem a dozlatova na něm opečte nektarinky.
5. Toasty servírujte s opečenými nektarinkami, přelijte výpekem z pánve a ozdobte mátou.
Pomohl vám recept?
1hodnocení5
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod