Francouzský toast s nektarinkami
Ingredience
3 | vejce |
100 ml | smetany (33 %) |
1 | špetka soli |
1 | lžička skořice |
½ | lžičky mletého muškátového oříšku |
4 | plátky toastového chleba |
70 g | másla |
4 | nektarinky |
1 | lžíce javorového sirupu |
1 | hrst máty |
Postup přípravy
1. Vejce prošlehejte se smetanou, solí, skořicí a muškátovým oříškem.
2. Plátky chleba namočte ve směsi.
3. V pánvi rozehřejte 50 g másla a z obou stran na něm chléb opečte.
4. Nektarinky vypeckujte a nakrájejte na čtvrtiny. Zbývající máslo přidejte do pánve společně s javorovým sirupem a dozlatova na něm opečte nektarinky.
5. Toasty servírujte s opečenými nektarinkami, přelijte výpekem z pánve a ozdobte mátou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY