Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Francouzský salát s roquefortem a slaninou

Další recepty a články

Červené papriky nakládané v...
Červené papriky...
Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry...
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na...
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v...
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji

Francouzský salát s roquefortem a slaninou

Co budete potřebovat

1⁄2 bagety s olivami
100 ml olivového oleje
150 g anglické slaniny, plátky
2 lžičky hrubozrnné hořčice
2 lžičky medu
1 citron NP Bio
sůl
pepř
125 g mixu baby salátů
150 g sýru roquefort
125 g ostružin

Jak na to?

1. Bagetu natrhejte na menší kousky a opečte na troše olivového oleje na pánvi. Odložte.
2. Plátky slaniny pokrájejte na nudličky, opečte dokřupava a nechte na ubrousku okapat.
3. Na dresink rozšlehejte olej, hořčici, med, šťávu z citronu, sůl a pepř.
4. Do mísy vložte salátové listy, kousky opečené bagety, slaninu, kousky sýru, ostružiny a přelijte dresinkem. Promíchejte a ihned podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Francouzský salát s roquefortem a slaninou

Hlavní chod Velmi snadné Francouzská Saláty Něco lehkého Bio Bio Magazín 9/2019 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (2)

Co budete potřebovat

1⁄2 bagety s olivami
100 ml olivového oleje
150 g anglické slaniny, plátky
2 lžičky hrubozrnné hořčice
2 lžičky medu
1 citron NP Bio
sůl
pepř
125 g mixu baby salátů
150 g sýru roquefort
125 g ostružin

Jak na to?

1. Bagetu natrhejte na menší kousky a opečte na troše olivového oleje na pánvi. Odložte.
2. Plátky slaniny pokrájejte na nudličky, opečte dokřupava a nechte na ubrousku okapat.
3. Na dresink rozšlehejte olej, hořčici, med, šťávu z citronu, sůl a pepř.
4. Do mísy vložte salátové listy, kousky opečené bagety, slaninu, kousky sýru, ostružiny a přelijte dresinkem. Promíchejte a ihned podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji

Inspirujte se podobnými recepty