Francouzské tousty
Ingredience
4 | sladké housky nebo loupáky |
4 | lžíce karamelizované cibule |
8 | plátků prosciutta |
120 g | mozzarelly, na plátky |
4 | vejce + 120 ml mléka |
čerstvě namletý černý pepř | |
40 g | másla |
Postup přípravy
Housky rozkrojte, spodní díly pokryjte karamelizovanou cibulí, na každý dejte dva plátky prosciutta a kolečka mozzarelly a přiklopte vrchními díly. Vejce rozmíchejte v mléce a přidejte pepř. Máslo nechte rozpustit v pánvi a každý sendvič nejprve z obou stran namočte do vaječné směsi a pak 2–3 minuty z každé strany opečte na másle. Ihned podávejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY