
Domácí krokety z choriza

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Ostatní
Příloha
Ingredience
Složení 1 porcí
- Máslo 100 g
- Mouka hladká 140 g
- Petržel hladkolistá 2 plž
- Vejce 2 ks
- Mléko 375 ml
- Strouhanka 160 g
- Olej slunečnicový
- Klobása chorizo 120 g
- Máslo 100 g
- Mouka hladká 140 g
- Petržel hladkolistá 2 plž
- Vejce 2 ks
- Mléko 375 ml
- Strouhanka 160 g
- Olej slunečnicový
- Klobása chorizo 120 g
Příprava
- 1Domácí krokety z choriza jsou skvělé jako chuťovka na domácí párty.
- 2Jemně pokrájené chorizo nasucho vysmažte na pánvi. Vyjměte z pánve.
- 3Máslo rozpusťte v pánvi, vsypte mouku a minutu opékejte.
- 4Pak postupně vlévejte mléko a směs nechte zhoustnout.
- 5Vmíchejte chorizo a petrželku.
- 6Poté směs rozprostřete do mělkého pekáčku a přiklopené fólií dejte na noc do lednice.
- 7Z chorizové směsi postupně odebírejte, tvarujte krokety, obalujte je v extra mouce, pak vajíčku a nakonec ve strouhance.
- 8Smažte v oleji dozlatova.
- 1Domácí krokety z choriza jsou skvělé jako chuťovka na domácí párty.
- 2Jemně pokrájené chorizo nasucho vysmažte na pánvi. Vyjměte z pánve.
- 3Máslo rozpusťte v pánvi, vsypte mouku a minutu opékejte.
- 4Pak postupně vlévejte mléko a směs nechte zhoustnout.
- 5Vmíchejte chorizo a petrželku.
- 6Poté směs rozprostřete do mělkého pekáčku a přiklopené fólií dejte na noc do lednice.
- 7Z chorizové směsi postupně odebírejte, tvarujte krokety, obalujte je v extra mouce, pak vajíčku a nakonec ve strouhance.
- 8Smažte v oleji dozlatova.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.