Další recepty a články
Francouzské rillettes
Co budete potřebovat
Jak na to?
Maso nakrájejte na malé kostky. Do velkého, nejlépe silnostěnného litinového kastrolu nalijte víno, vsypte maso a cibuli. Na mírném plamenu a za občasného promíchání škvařte, až se tuk úplně rozpustí. Rillettes můžete péct i v troubě, předehřáté na 150 °C, v horkovzdušné na 130 °C, ale trvá to déle.
Osolte, opepřete. Vyškvařené kostky bůčku (nechte si trochu tuku na zalití) rozemelte na masovém mlýnku a ještě teplé je rozdělte do uzavíratelných sklenic. Navrch nalijte slabou vrstvu tuku.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Francouzské rillettes
Co budete potřebovat
Jak na to?
Maso nakrájejte na malé kostky. Do velkého, nejlépe silnostěnného litinového kastrolu nalijte víno, vsypte maso a cibuli. Na mírném plamenu a za občasného promíchání škvařte, až se tuk úplně rozpustí. Rillettes můžete péct i v troubě, předehřáté na 150 °C, v horkovzdušné na 130 °C, ale trvá to déle.
Osolte, opepřete. Vyškvařené kostky bůčku (nechte si trochu tuku na zalití) rozemelte na masovém mlýnku a ještě teplé je rozdělte do uzavíratelných sklenic. Navrch nalijte slabou vrstvu tuku.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio