
Francouzské rillettes
Postup přípravy
Maso nakrájejte na malé kostky. Do velkého, nejlépe silnostěnného litinového kastrolu nalijte víno, vsypte maso a cibuli. Na mírném plamenu a za občasného promíchání škvařte, až se tuk úplně rozpustí. Rillettes můžete péct i v troubě, předehřáté na 150 °C, v horkovzdušné na 130 °C, ale trvá to déle.
Osolte, opepřete. Vyškvařené kostky bůčku (nechte si trochu tuku na zalití) rozemelte na masovém mlýnku a ještě teplé je rozdělte do uzavíratelných sklenic. Navrch nalijte slabou vrstvu tuku.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod