×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Finský salát z červené řepy s uzenými sledi

Další recepty a články

Červené papriky nakládané v...
Červené papriky...
Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry...
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na...
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v...
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji

Finský salát z červené řepy s uzenými sledi

Co budete potřebovat

4 brambory NP Bio
4 mrkve NP Bio
2 lžíce slunečnicového oleje
200 ml bílého jogurtu NP Bio
1 lžíce bílého vinného octa
250 g červené řepy, předvařené
sůl
pepř
3 jablka
200 g nakládaných sleďů
1 citron NP Bio
1 hrst čerstvého kopru

Jak na to?

1. Brambory ve slupce a oloupanou mrkev, nakrájenou na kolečka, vařte 15 minut v osolené vodě.
2. Rozpalte pánev s trochou oleje a uvařené brambory rozpulte a opečte dozlatova.
3. Na dresink smíchejte jogurt, ocet, 2 lžičky šťávy z balení červené řepy, sůl a pepř.
4. Do mísy dejte řepu nakrájenou na kostičky, plátky jablek, uvařenou mrkev a brambory.
5. Salát rozdělte do talířů a podávejte se sledi, kouskem citronu, přelité dresinkem a posypané koprem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Finský salát z červené řepy s uzenými sledi

Hlavní chod Velmi snadné Ostatní Saláty Něco lehkého Bezlepkové Bio Bio Magazín 9/2019 Počet porcí: 4
(0)
Při krájení řepy použijte rukavice, aby se vám neobarvily ruce.

Co budete potřebovat

4 brambory NP Bio
4 mrkve NP Bio
2 lžíce slunečnicového oleje
200 ml bílého jogurtu NP Bio
1 lžíce bílého vinného octa
250 g červené řepy, předvařené
sůl
pepř
3 jablka
200 g nakládaných sleďů
1 citron NP Bio
1 hrst čerstvého kopru

Jak na to?

1. Brambory ve slupce a oloupanou mrkev, nakrájenou na kolečka, vařte 15 minut v osolené vodě.
2. Rozpalte pánev s trochou oleje a uvařené brambory rozpulte a opečte dozlatova.
3. Na dresink smíchejte jogurt, ocet, 2 lžičky šťávy z balení červené řepy, sůl a pepř.
4. Do mísy dejte řepu nakrájenou na kostičky, plátky jablek, uvařenou mrkev a brambory.
5. Salát rozdělte do talířů a podávejte se sledi, kouskem citronu, přelité dresinkem a posypané koprem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji

Inspirujte se podobnými recepty