
Finský salát z červené řepy s uzenými sledi
Při krájení řepy použijte rukavice, aby se vám neobarvily ruce.
Postup přípravy
1. Brambory ve slupce a oloupanou mrkev, nakrájenou na kolečka, vařte 15 minut v osolené vodě.
2. Rozpalte pánev s trochou oleje a uvařené brambory rozpulte a opečte dozlatova.
3. Na dresink smíchejte jogurt, ocet, 2 lžičky šťávy z balení červené řepy, sůl a pepř.
4. Do mísy dejte řepu nakrájenou na kostičky, plátky jablek, uvařenou mrkev a brambory.
5. Salát rozdělte do talířů a podávejte se sledi, kouskem citronu, přelité dresinkem a posypané koprem.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod