Další recepty a články


Finský salát z červené řepy s uzenými sledi
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Brambory ve slupce a oloupanou mrkev, nakrájenou na kolečka, vařte 15 minut v osolené vodě.
2. Rozpalte pánev s trochou oleje a uvařené brambory rozpulte a opečte dozlatova.
3. Na dresink smíchejte jogurt, ocet, 2 lžičky šťávy z balení červené řepy, sůl a pepř.
4. Do mísy dejte řepu nakrájenou na kostičky, plátky jablek, uvařenou mrkev a brambory.
5. Salát rozdělte do talířů a podávejte se sledi, kouskem citronu, přelité dresinkem a posypané koprem.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Finský salát z červené řepy s uzenými sledi
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Brambory ve slupce a oloupanou mrkev, nakrájenou na kolečka, vařte 15 minut v osolené vodě.
2. Rozpalte pánev s trochou oleje a uvařené brambory rozpulte a opečte dozlatova.
3. Na dresink smíchejte jogurt, ocet, 2 lžičky šťávy z balení červené řepy, sůl a pepř.
4. Do mísy dejte řepu nakrájenou na kostičky, plátky jablek, uvařenou mrkev a brambory.
5. Salát rozdělte do talířů a podávejte se sledi, kouskem citronu, přelité dresinkem a posypané koprem.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio