Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

2 lžíce olivového oleje BASIC
2 velké cibule, nakrájené
4 stroužky česneku, nasekané najemno
3 lžíce mleté sladké papriky BASIC
1 lžička drceného kmínu
3 lžíce jablečného octa
2 lžíce tmavého cukru
2× 400g konzerva krájených rajčat BASIC
sůl
2× 400g konzerva tmavých fazolí, slitých
vařená rýže
rozdrobený balkánský sýr AQ, nasekaný
čerstvý koriandr, plátky ředkviček
k podávání

Postup přípravy

V kastrolu rozpalte olivový olej a opékejte cibuli, až zesklovatí. Po 5 minutách přidejte česnek, opékejte minutu, pak vsypte papriku a kmín a minutku míchejte. Zalijte octem, přisypte cukr, vlijte rajčata a osolte. Povařte 10 minut. Přidejte fazole a prohřívejte je 10 minut. Podávejte s rýží, omáčku ozdobte sýrem, koriandrem a ředkvičkou.

Pomohl vám recept?
7hodnocení4

Další videorecepty