×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Fazolové chili

Další recepty a články

Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová...
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré

Fazolové chili

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje BASIC
2 velké cibule, nakrájené
4 stroužky česneku, nasekané najemno
3 lžíce mleté sladké papriky BASIC
1 lžička drceného kmínu
3 lžíce jablečného octa
2 lžíce tmavého cukru
2× 400g konzerva krájených rajčat BASIC
sůl
2× 400g konzerva tmavých fazolí, slitých
vařená rýže
rozdrobený balkánský sýr AQ, nasekaný
čerstvý koriandr, plátky ředkviček
k podávání

Jak na to?

V kastrolu rozpalte olivový olej a opékejte cibuli, až zesklovatí. Po 5 minutách přidejte česnek, opékejte minutu, pak vsypte papriku a kmín a minutku míchejte. Zalijte octem, přisypte cukr, vlijte rajčata a osolte. Povařte 10 minut. Přidejte fazole a prohřívejte je 10 minut. Podávejte s rýží, omáčku ozdobte sýrem, koriandrem a ředkvičkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Fazolové chili

Snadné Magazín 5/2015
Průměrné hodnocení 4 (5)

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje BASIC
2 velké cibule, nakrájené
4 stroužky česneku, nasekané najemno
3 lžíce mleté sladké papriky BASIC
1 lžička drceného kmínu
3 lžíce jablečného octa
2 lžíce tmavého cukru
2× 400g konzerva krájených rajčat BASIC
sůl
2× 400g konzerva tmavých fazolí, slitých
vařená rýže
rozdrobený balkánský sýr AQ, nasekaný
čerstvý koriandr, plátky ředkviček
k podávání

Jak na to?

V kastrolu rozpalte olivový olej a opékejte cibuli, až zesklovatí. Po 5 minutách přidejte česnek, opékejte minutu, pak vsypte papriku a kmín a minutku míchejte. Zalijte octem, přisypte cukr, vlijte rajčata a osolte. Povařte 10 minut. Přidejte fazole a prohřívejte je 10 minut. Podávejte s rýží, omáčku ozdobte sýrem, koriandrem a ředkvičkou.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré

Inspirujte se podobnými recepty