Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Dýňový salát s hovězím steakem

Další recepty a články

Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Salát s bulgurem, červenou...
Salát s bulgurem,...
Salát s bulgurem, červenou...
Salát s bulgurem, červenou...
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v...
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu

Dýňový salát s hovězím steakem

Co budete potřebovat

1 dýně Hokkaidó
4 lžíce sezamového oleje NP Bio
2 lžíce javorového sirupu NP Bio
sůl, pepř
40 g semínkové směsi Albert
400 g hovězího flank steaku
4 lžíce olivového oleje
80 g rukoly
150 g sýra feta
1 balení Vital chleba se slunečnicovými a lněnými semínky NP Free from

Jak na to?

1. Omytou dýni rozpulte, vydlabejte semínka a dužinu nakrájejte na kostky. Vložte do mísy, přidejte 2 lžíce oleje, javorový sirup, sůl a pepř. Promíchejte a rozprostřete na plech vyložený pečicím papírem. Pečte 20 minut na 170 °C. Na posledních 5 minut přisypte semínka.
2. Do steaků pokojové teploty vmasírujte olivový olej a zprudka je opečte z každé strany 2 minuty. Vložte do trouby k dýni na 5 minut.
3. Do talířů rozložte rukolu, zasypte pečenou dýní a rozdrobenou fetou. Podávejte s plátky steaku a 2 plátky Vital chleba. Případně ještě zakapejte sezamovým olejem promíchaným se solí a pepřem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Dýňový salát s hovězím steakem

Snadné Saláty Magazín 9/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

1 dýně Hokkaidó
4 lžíce sezamového oleje NP Bio
2 lžíce javorového sirupu NP Bio
sůl, pepř
40 g semínkové směsi Albert
400 g hovězího flank steaku
4 lžíce olivového oleje
80 g rukoly
150 g sýra feta
1 balení Vital chleba se slunečnicovými a lněnými semínky NP Free from

Jak na to?

1. Omytou dýni rozpulte, vydlabejte semínka a dužinu nakrájejte na kostky. Vložte do mísy, přidejte 2 lžíce oleje, javorový sirup, sůl a pepř. Promíchejte a rozprostřete na plech vyložený pečicím papírem. Pečte 20 minut na 170 °C. Na posledních 5 minut přisypte semínka.
2. Do steaků pokojové teploty vmasírujte olivový olej a zprudka je opečte z každé strany 2 minuty. Vložte do trouby k dýni na 5 minut.
3. Do talířů rozložte rukolu, zasypte pečenou dýní a rozdrobenou fetou. Podávejte s plátky steaku a 2 plátky Vital chleba. Případně ještě zakapejte sezamovým olejem promíchaným se solí a pepřem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Salát s bulgurem, červenou...
Salát s bulgurem, červenou...
Salát s bulgurem, červenou...
Salát s bulgurem, červenou...
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu

Inspirujte se podobnými recepty