Dýňový nákyp
Ingredience
750 g | dýně Hokkaido, zbavené semínek |
a nakrájené na kostky | |
3 | vejce, žloutky a bílky zvlášť |
80 ml | mléka |
100 g | strouhaného sýru |
¼ | lžičky strouhaného muškátového oříšku |
sůl a pepř |
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 180 °C a připravte si 4 vymazané zapékací formičky. Dýni dejte do hrnce a zalijte vodou. Přiveďte k varu a vařte 15 minut doměkka. Slijte, nechte okapat a rozmixujte. V míse smíchejte žloutky, mléko, sýr, muškátový oříšek, sůl a pepř. Vmíchejte dýňové pyré. Z bílků ušlehejte sníh, vmíchejte ho do dýňové směsi, naplňte do formiček či zapékacích misek a pečte 30 minut dozlatova.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY