Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Dýňový nákyp

Další recepty a články

Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda

Dýňový nákyp

Co budete potřebovat

750 g dýně Hokkaido, zbavené semínek
a nakrájené na kostky
3 vejce, žloutky a bílky zvlášť
80 ml mléka
100 g strouhaného sýru
¼ lžičky strouhaného muškátového oříšku
sůl a pepř

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C a připravte si 4 vymazané zapékací formičky. Dýni dejte do hrnce a zalijte vodou. Přiveďte k varu a vařte 15 minut doměkka. Slijte, nechte okapat a rozmixujte. V míse smíchejte žloutky, mléko, sýr, muškátový oříšek, sůl a pepř. Vmíchejte dýňové pyré. Z bílků ušlehejte sníh, vmíchejte ho do dýňové směsi, naplňte do formiček či zapékacích misek a pečte 30 minut dozlatova.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Dýňový nákyp

Snadné Magazín 10/2015
Průměrné hodnocení 5 (7)

Co budete potřebovat

750 g dýně Hokkaido, zbavené semínek
a nakrájené na kostky
3 vejce, žloutky a bílky zvlášť
80 ml mléka
100 g strouhaného sýru
¼ lžičky strouhaného muškátového oříšku
sůl a pepř

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C a připravte si 4 vymazané zapékací formičky. Dýni dejte do hrnce a zalijte vodou. Přiveďte k varu a vařte 15 minut doměkka. Slijte, nechte okapat a rozmixujte. V míse smíchejte žloutky, mléko, sýr, muškátový oříšek, sůl a pepř. Vmíchejte dýňové pyré. Z bílků ušlehejte sníh, vmíchejte ho do dýňové směsi, naplňte do formiček či zapékacích misek a pečte 30 minut dozlatova.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda

Inspirujte se podobnými recepty