1
Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno, oloupaný brambor, dýni, patison a maso na kostičky.
2
V kastrůlku rozpusťte máslo a orestujte na něm cibuli dosklovata. Přisypte dýni, brambor, podlijte 150 ml vody a duste 15 minut.
3
V druhém kastrůlku povařte ve zbylé vodě králičí maso, 10 minut.
4
Špenát na pařáku spařte, přibližně 2 minuty.
5
Za pomoci tyčového mixéru rozmixujte scezenou dýňovou směs, poté špenát a nakonec králičí maso s trochou vody.
6
Skleničku naplňte ze dvou třetin dýňovou směsí, doplňte špenátem a nakonec masem.
1
Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno, oloupaný brambor, dýni, patison a maso na kostičky.
2
V kastrůlku rozpusťte máslo a orestujte na něm cibuli dosklovata. Přisypte dýni, brambor, podlijte 150 ml vody a duste 15 minut.
3
V druhém kastrůlku povařte ve zbylé vodě králičí maso, 10 minut.
4
Špenát na pařáku spařte, přibližně 2 minuty.
5
Za pomoci tyčového mixéru rozmixujte scezenou dýňovou směs, poté špenát a nakonec králičí maso s trochou vody.
6
Skleničku naplňte ze dvou třetin dýňovou směsí, doplňte špenátem a nakonec masem.