Dýňovošpenátová přesnídávka s králičím masem
Ingredience
¼ | cibule |
1 | brambora |
40 g | dýně Hokkaidó |
40 g | patisonu |
20 g | filetu králičího masa |
5 g | másla |
300 ml | vody |
20 g | baby špenátu |
Postup přípravy
1. Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno, oloupaný brambor, dýni, patison a maso na kostičky.
2. V kastrůlku rozpusťte máslo a orestujte na něm cibuli dosklovata. Přisypte dýni, brambor, podlijte 150 ml vody a duste 15 minut.
3. V druhém kastrůlku povařte ve zbylé vodě králičí maso, 10 minut.
4. Špenát na pařáku spařte, přibližně 2 minuty.
5. Za pomoci tyčového mixéru rozmixujte scezenou dýňovou směs, poté špenát a nakonec králičí maso s trochou vody.
6. Skleničku naplňte ze dvou třetin dýňovou směsí, doplňte špenátem a nakonec masem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY