Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Dýňovošpenátová přesnídávka s králičím masem

Další recepty a články

Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki...
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové...
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi

Dýňovošpenátová přesnídávka s králičím masem

Co budete potřebovat

¼ cibule
1 brambora
40 g dýně Hokkaidó
40 g patisonu
20 g filetu králičího masa
5 g másla
300 ml vody
20 g baby špenátu

Jak na to?

1. Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno, oloupaný brambor, dýni, patison a maso na kostičky.
2. V kastrůlku rozpusťte máslo a orestujte na něm cibuli dosklovata. Přisypte dýni, brambor, podlijte 150 ml vody a duste 15 minut.
3. V druhém kastrůlku povařte ve zbylé vodě králičí maso, 10 minut.
4. Špenát na pařáku spařte, přibližně 2 minuty.
5. Za pomoci tyčového mixéru rozmixujte scezenou dýňovou směs, poté špenát a nakonec králičí maso s trochou vody.
6. Skleničku naplňte ze dvou třetin dýňovou směsí, doplňte špenátem a nakonec masem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Dýňovošpenátová přesnídávka s králičím masem

Předkrm Velmi snadné Chuťovky Něco lehkého Bezlepkové Magazín 11/2019 Počet porcí: 1x 200 ml
(0)

Co budete potřebovat

¼ cibule
1 brambora
40 g dýně Hokkaidó
40 g patisonu
20 g filetu králičího masa
5 g másla
300 ml vody
20 g baby špenátu

Jak na to?

1. Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno, oloupaný brambor, dýni, patison a maso na kostičky.
2. V kastrůlku rozpusťte máslo a orestujte na něm cibuli dosklovata. Přisypte dýni, brambor, podlijte 150 ml vody a duste 15 minut.
3. V druhém kastrůlku povařte ve zbylé vodě králičí maso, 10 minut.
4. Špenát na pařáku spařte, přibližně 2 minuty.
5. Za pomoci tyčového mixéru rozmixujte scezenou dýňovou směs, poté špenát a nakonec králičí maso s trochou vody.
6. Skleničku naplňte ze dvou třetin dýňovou směsí, doplňte špenátem a nakonec masem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi

Inspirujte se podobnými recepty