Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Dýňovojablečná přesnídávka z lesa řáholce

Dýňovojablečná přesnídávka z lesa řáholce

Ingredience

500 g máslové dýně
1,5 kg jablek
400 ml kojenecké vody
1 citron
1/2 lžičky kurkumy
1 lžička skořice
4 lžíce javorového sirupu

Postup přípravy

1. Dýni a jablka oloupejte, zbavte jádřinců a nakrájejte na kostky. Dejte do hrnce, přidejte šťávu z jednoho citronu a kojeneckou vodu. Zprudka přiveďte k varu a následně ztlumte a vařte ještě 25–30 minut.
2. Přebytečnou vodu slijte a uvařené ovoce rozmixujte do konzistence kašovité přesnídávky.
3. Na závěr dochuťte kořením a javorovým sirupem. Nechte vystydnout a přesnídávka pro malé Cipísky je hotová.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty