
Dýňovojablečná přesnídávka z lesa řáholce
Postup přípravy
1. Dýni a jablka oloupejte, zbavte jádřinců a nakrájejte na kostky. Dejte do hrnce, přidejte šťávu z jednoho citronu a kojeneckou vodu. Zprudka přiveďte k varu a následně ztlumte a vařte ještě 25–30 minut.
2. Přebytečnou vodu slijte a uvařené ovoce rozmixujte do konzistence kašovité přesnídávky.
3. Na závěr dochuťte kořením a javorovým sirupem. Nechte vystydnout a přesnídávka pro malé Cipísky je hotová.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod