Dýňové chutney
Ingredience
1 | malá dýně Hokkaidó |
2cm | kousek zázvoru |
1/2 | cibule |
3 | lžíce slunečnicového oleje |
100 g | třtinového cukru |
sůl a pepř | |
100 ml | bílého vinného octa |
3/4 | lžičky kurkumy |
1/4 | lžičky mletého muškátového květu |
2 | celé skořice |
1 | lžička hořčičného semínka |
Postup přípravy
1. Připravte si omyté, očištěné a nakrájené hlavní suroviny. V tomto případě dýni, zázvor a cibuli.
2. Vše orestujte v hrnci na oleji 5 minut.
3. Zasypte cukrem a solí.
4. Podlijte octem a promíchejte.
5. Vsypte zbylé koření.
6. Duste doměkka 40–60 minut, podle použitých surovin. Vložte do sterilizovaných sklenic, uzavřete, otočte dnem vzhůru a nechte zcela vychladnout.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY