Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Dýňová polévka s jablky

Další recepty a články

Bio velikonoční beránek s čoko...
Bio velikonoční...
Bio velikonoční beránek s čoko...
Bio velikonoční beránek s čoko...
Bramborová kaše ze zeleného...
Bramborová kaše ze...
Bramborová kaše ze zeleného...
Bramborová kaše ze zeleného...
Čoko cupcaky s lesním ovocem
Čoko cupcaky s...
Čoko cupcaky s lesním ovocem
Čoko cupcaky s lesním ovocem
Čokoládový uzel z kynutého...
Čokoládový uzel z...
Čokoládový uzel z kynutého...
Čokoládový uzel z kynutého...

Dýňová polévka s jablky

Co budete potřebovat

2 lžíce másla
1 střední cibule, nasekaná
1 mrkev, nakrájená na kostičky
1 řapík celeru, nasekaný
1 dýně, oloupaná, zbavená semínek
a nakrájená na kostky
1 zelené nakyslé jablko, oloupané,
zbavené jádřince a nakrájené
na kostičky (dýně by měly být 3 díly
a 1 díl jablka)
1 litr kuřecího nebo zeleninového vývaru
špetka muškátového oříšku, skořice
a sůl na ochucení
nasekané bylinky na ozdobu

Jak na to?

V hrnci rozehřejte máslo a opečte na něm cibuli, mrkev a řapíkatý celer; míchejte je asi 5 minut do světlehnědé barvy. Přidejte dýni, jablko a vývar, přiveďte k varu. Stáhněte plamen, přiklopte a vařte asi 30 minut, aby dýně a mrkev změkly.
Pomocí tyčového mixéru polévku rozmixujte, ochuťte špetkou muškátového oříšku a skořice, osolte. Ozdobte nasekanými bylinkami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Dýňová polévka s jablky

Snadné Magazín 10/2015
Průměrné hodnocení 3 (13)

Co budete potřebovat

2 lžíce másla
1 střední cibule, nasekaná
1 mrkev, nakrájená na kostičky
1 řapík celeru, nasekaný
1 dýně, oloupaná, zbavená semínek
a nakrájená na kostky
1 zelené nakyslé jablko, oloupané,
zbavené jádřince a nakrájené
na kostičky (dýně by měly být 3 díly
a 1 díl jablka)
1 litr kuřecího nebo zeleninového vývaru
špetka muškátového oříšku, skořice
a sůl na ochucení
nasekané bylinky na ozdobu

Jak na to?

V hrnci rozehřejte máslo a opečte na něm cibuli, mrkev a řapíkatý celer; míchejte je asi 5 minut do světlehnědé barvy. Přidejte dýni, jablko a vývar, přiveďte k varu. Stáhněte plamen, přiklopte a vařte asi 30 minut, aby dýně a mrkev změkly.
Pomocí tyčového mixéru polévku rozmixujte, ochuťte špetkou muškátového oříšku a skořice, osolte. Ozdobte nasekanými bylinkami.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Bio velikonoční beránek s čoko...
Bio velikonoční beránek s čoko...
Bio velikonoční beránek s čoko...
Bio velikonoční beránek s čoko...
Bramborová kaše ze zeleného...
Bramborová kaše ze zeleného...
Bramborová kaše ze zeleného...
Bramborová kaše ze zeleného...
Čoko cupcaky s lesním ovocem
Čoko cupcaky s lesním ovocem
Čoko cupcaky s lesním ovocem
Čoko cupcaky s lesním ovocem
Čokoládový uzel z kynutého...
Čokoládový uzel z kynutého...
Čokoládový uzel z kynutého...
Čokoládový uzel z kynutého...

Inspirujte se podobnými recepty