
Dušené hovězí s mrkví

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Hovězí zadní 800 g
- Sůl
- Pepř
- Olej olivový 2 plž
- Vývar hovězí 250 ml
- Rajský protlak 2 plž
- Červené víno 160 ml
- Worcesterová omáčka 1 plž
- Balzamikový ocet 1/2 plž
- Tymián čerstvý 2 snít.
- Med 1 plž
- Brambory typu B 300 g
- Mrkev 3 ks
- Cibule 1 ks
- Česnek 4 strouž.
- Mouka hladká 25 g
- Bageta francouzská 1 ks
- Mandle plátky 20 g
- Hrášek mražený 100 g
- Hovězí zadní 800 g
- Sůl
- Pepř
- Olej olivový 2 plž
- Vývar hovězí 250 ml
- Rajský protlak 2 plž
- Červené víno 160 ml
- Worcesterová omáčka 1 plž
- Balzamikový ocet 1/2 plž
- Tymián čerstvý 2 snít.
- Med 1 plž
- Brambory typu B 300 g
- Mrkev 3 ks
- Cibule 1 ks
- Česnek 4 strouž.


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.