ReceptyPečený zajíc po myslivecku
Albert logoAlbert logo
  • Pečený zajíc po myslivecku

Pečený zajíc po myslivecku

Máte-li nějakého známého myslivce, určitě ho poproste o zajíce. Pak si můžete připravit lahodnou pochoutku pečený zajíc po myslivecku. Třeba vám k tomu přihodí ještě nějaký myslivecký tip.
Pečený zajíc po myslivecku
Náročné
Více než 60 minut
0/5
Hlavní chod

Ingredience

Složení
6 porcí
  • Zaječí stehna 900 g
  • Mouka hladká 2 plž
  • Olej olivový 3 plž
  • Cibule 2 ks
  • Česnek 3 strouž.
  • Petrželka čerstvá 1 svaz.
  • Bílé víno 300 ml
  • Rajčata v plechovce 800 g
  • Olivy zelené 20 ks
  • Cukr krupicový 1 plž
  • Bramborová kaše
  • Zaječí stehna 900 g
  • Mouka hladká 2 plž
  • Olej olivový 3 plž
  • Cibule 2 ks
  • Česnek 3 strouž.
  • Petrželka čerstvá 1 svaz.
  • Bílé víno 300 ml
  • Rajčata v plechovce 800 g
  • Olivy zelené 20 ks
  • Cukr krupicový 1 plž
  • Bramborová kaše
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.