
Pečený zajíc po myslivecku
Máte-li nějakého známého myslivce, určitě ho poproste o zajíce. Pak si můžete připravit lahodnou pochoutku pečený zajíc po myslivecku. Třeba vám k tomu přihodí ještě nějaký myslivecký tip.

Náročné
Více než 60 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení 6 porcí
- Zaječí stehna 900 g
- Mouka hladká 2 plž
- Olej olivový 3 plž
- Cibule 2 ks
- Česnek 3 strouž.
- Petrželka čerstvá 1 svaz.
- Bílé víno 300 ml
- Rajčata v plechovce 800 g
- Olivy zelené 20 ks
- Cukr krupicový 1 plž
- Bramborová kaše
- Zaječí stehna 900 g
- Mouka hladká 2 plž
- Olej olivový 3 plž
- Cibule 2 ks
- Česnek 3 strouž.
- Petrželka čerstvá 1 svaz.
- Bílé víno 300 ml
- Rajčata v plechovce 800 g
- Olivy zelené 20 ks
- Cukr krupicový 1 plž
- Bramborová kaše


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.