Dršťková polévka
Ingredience
2 | lžíce sádla |
2 | cibule, pokrájené najemno |
50 g | sladké mleté papriky |
10 g | mletého kmínu |
100 g | hladké mouky |
2 | litry hovězího vývaru (případně vody) |
sůl, pepř | |
10 g | majoránky |
2 | stroužky česneku |
1 kg | hovězích drštěk, předvařených |
čerstvé housky k podávání |
Postup přípravy
V širším hrnci rozpusťte sádlo a pak na něm dohněda opečte cibuli. Přisypte papriku a kmín, krátce promíchejte, opečte a přidejte hladkou mouku a opékejte do jíšky. Tu zalijte vývarem nebo vodou a čtvrt hodiny provařte dohladka. Polévku ochuťte solí, pepřem, majoránkou
a najemno utřeným česnekem. Přidejte pokrájené předvařené dršťky a provářejte asi deset minut. Hotovou polévku podávejte s čerstvou houskou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY