Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Domácí veka připravená v pekárně eta

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Domácí veka připravená v pekárně eta

Co budete potřebovat

275 ml mléka
3 vejce
50 ml oleje
500 g hladké mouky
2 čajové lžičky soli
½ čajové lžičky cukru krupice
3 čajové lžičky sušeného droždí

Jak na to?

1. Do nádoby v pekárně vlijte mléko, přidejte 2 vejce, olej, mouku, sůl, cukr a droždí. Pekárnu zavřete víkem a spusťte program pro přípravu těsta.

2. Vykynuté těsto pak můžete upéct přímo v pekárně nebo jej vyjmout. Rozdělte na 2 části, ze kterých vytvarujte dlouhé, úzké válečky, a přendejte je na plech vyložený pečicím papírem. Překryjte čistou utěrkou a nechte ještě 30 minut kynout. V misce rozšlehejte zbylé vejce a veky jím mašlovačkou potřete. Pečte v předehřáté troubě 30 minut na 170 °C dozlatova.

3. Nechte vychladnout a nakrájejte na plátky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Domácí veka připravená v pekárně eta

Snídaně Snadné Česká Sendvič Párty Vegetariánské Videorecept Magazín 11/2021 Počet porcí: 1 veka
(0)

Co budete potřebovat

275 ml mléka
3 vejce
50 ml oleje
500 g hladké mouky
2 čajové lžičky soli
½ čajové lžičky cukru krupice
3 čajové lžičky sušeného droždí

Jak na to?

1. Do nádoby v pekárně vlijte mléko, přidejte 2 vejce, olej, mouku, sůl, cukr a droždí. Pekárnu zavřete víkem a spusťte program pro přípravu těsta.

2. Vykynuté těsto pak můžete upéct přímo v pekárně nebo jej vyjmout. Rozdělte na 2 části, ze kterých vytvarujte dlouhé, úzké válečky, a přendejte je na plech vyložený pečicím papírem. Překryjte čistou utěrkou a nechte ještě 30 minut kynout. V misce rozšlehejte zbylé vejce a veky jím mašlovačkou potřete. Pečte v předehřáté troubě 30 minut na 170 °C dozlatova.

3. Nechte vychladnout a nakrájejte na plátky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty