×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Domácí pizza se salámem a rajčaty

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Domácí pizza se salámem a rajčaty

Tip do kuchyně

 

Ricottu můžete nahradit podobně jemným sýrem, jako je například mascarpone.

Co budete potřebovat

1 základní těsto na pizzu
olivový olej
280 g domácí rajčatové omáčky
200 g mozzarelly
200 g ricotty
150 g pikantního salámu
cherry rajčata
svazek čerstvé bazalky
1 stroužek česneku

Jak na to?

Máte rádi salámovou pizzu? Připravte si ji doma. Přinášíme vám skvělý recept.

1) Troubu předehřejte na 220 °C.

2) Na 5–10 minut do ní dejte nahřát 2 kula­té plechy na pizzu o průměru 30 cm.

3) Těsto na pizzu rozdělte na 2 stejné části a z každé rukama roztáhněte kolo o průměru 30 cm.

4) Plechy vyjmě­te z trouby, potřete je olejem, navrch dejte kola z těsta, potřete je rajčatovou omáčkou a rozdělte na ně mozzarellu, ricottu, salám a cherry rajčata, posyp­te je polovinou bazalky a zastříkněte 2 lžícemi olivového oleje rozmíchanými s česnekem.

5) Pečte 15–20 minut, po­dávejte posypané zbylou bazalkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Domácí pizza se salámem a rajčaty

Hlavní chod Snadné Italská Pečení Bazalka , Rajče Magazín 3/2013
Průměrné hodnocení 4 (3)

Tip do kuchyně

 

Ricottu můžete nahradit podobně jemným sýrem, jako je například mascarpone.

Co budete potřebovat

1 základní těsto na pizzu
olivový olej
280 g domácí rajčatové omáčky
200 g mozzarelly
200 g ricotty
150 g pikantního salámu
cherry rajčata
svazek čerstvé bazalky
1 stroužek česneku

Jak na to?

Máte rádi salámovou pizzu? Připravte si ji doma. Přinášíme vám skvělý recept.

1) Troubu předehřejte na 220 °C.

2) Na 5–10 minut do ní dejte nahřát 2 kula­té plechy na pizzu o průměru 30 cm.

3) Těsto na pizzu rozdělte na 2 stejné části a z každé rukama roztáhněte kolo o průměru 30 cm.

4) Plechy vyjmě­te z trouby, potřete je olejem, navrch dejte kola z těsta, potřete je rajčatovou omáčkou a rozdělte na ně mozzarellu, ricottu, salám a cherry rajčata, posyp­te je polovinou bazalky a zastříkněte 2 lžícemi olivového oleje rozmíchanými s česnekem.

5) Pečte 15–20 minut, po­dávejte posypané zbylou bazalkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty