Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

1 lžíce olivového oleje
1 cibule
1–2 stroužky česneku
2x 400g plechovka krájených rajčat s česnekem a bazalkou
2 lžíce rajčatového pyré
100 ml červeného vína (nemusí být)
1 lžíce cukru
bazalkové listy
sůl
pepř

Postup přípravy

Ve velkém hrnci rozpalte olej, vsypte cibuli a asi 5 minut ji opékejte, přidejte česnek a opékejte, aby krásně zavoněl, přidejte konzervovaná rajčata, pyré a víno. Promíchejte, oslaďte a nechte probublávat, aby obsah zhoustl a teku­tina se značně zredukovala. Nakonec vmíchejte nasekanou bazalku a omáč­ku podle chuti osolte a opepřete.

Pomohl vám recept?
14hodnocení4

Další videorecepty