Rychlá rajčatová omáčka
Ingredience
1 | lžíce olivového oleje |
1 | cibule |
1–2 | stroužky česneku |
2x | 400g plechovka krájených rajčat s česnekem a bazalkou |
2 | lžíce rajčatového pyré |
100 ml | červeného vína (nemusí být) |
1 | lžíce cukru |
bazalkové listy | |
sůl | |
pepř |
Postup přípravy
Ve velkém hrnci rozpalte olej, vsypte cibuli a asi 5 minut ji opékejte, přidejte česnek a opékejte, aby krásně zavoněl, přidejte konzervovaná rajčata, pyré a víno. Promíchejte, oslaďte a nechte probublávat, aby obsah zhoustl a tekutina se značně zredukovala. Nakonec vmíchejte nasekanou bazalku a omáčku podle chuti osolte a opepřete.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY