×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Domácí pizza se špenátem a olivami

Další recepty a články

Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Bramborové noky
Bramborové noky
Bramborové noky
Bramborové noky
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety,...
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech

Domácí pizza se špenátem a olivami

Tip do kuchyně

 

Pizzu před podáváním posypte sušeným oreganem.

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje AQ + na potření pečícího papíru
4 stroužky česneku, rozmelnené nožem
1 plechovka krájených rajčat s česnekem AQ
půl lžičky třtinového cukru
sůl, pepř
100 g špenátu AQ
2 chlazená pizza těsta
1 větší balení mozzarelly
2 hrsti černých oliv
2 vejce AQ

Jak na to?

Připravte si domácí pizzu, která si vás získá svou chutí špenátu, česneku a výborných oliv.

1) Jednu lžíci olivového oleje rozpalte v pánvi, pak na něm krátce prohřejte dva stroužky česneku, přidejte rajčata a zhruba půl lžičky třtinového cukru. Nechte alespoň 10 minut probublávat do zhoustnutí.

2) Osolte a opepřete podle chuti, nechte zchladnout.

3) V jiné pánvi rozpalte trochu olivového oleje, přidejte druhé dva stroužky česneku a nechte na něm pár minut zavadnout špenát. Osolte ho, opepřete a mírne vyždímejte.

4) Troubu předehřejte na 200°C.

5) Chlazená těsta rozválejte na lehce pomoučené pracovní ploše do oválu, přendejte na plech vyložený pečícím papírem, lehce potřeným olejem.

6) Na oba korpusy dejte rajčatový základ, špenát, plátky mozzarelly a černé olivy.

7) Nakonec doprostřed každé pizzy rozklepněte vajíčko a dejte na 15 minut péct.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Domácí pizza se špenátem a olivami

Hlavní chod Velmi snadné Italská Pečení Magazín 12/2010
(0)

Inspirujte se zdravými recepty

Tip do kuchyně

 

Pizzu před podáváním posypte sušeným oreganem.

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje AQ + na potření pečícího papíru
4 stroužky česneku, rozmelnené nožem
1 plechovka krájených rajčat s česnekem AQ
půl lžičky třtinového cukru
sůl, pepř
100 g špenátu AQ
2 chlazená pizza těsta
1 větší balení mozzarelly
2 hrsti černých oliv
2 vejce AQ

Jak na to?

Připravte si domácí pizzu, která si vás získá svou chutí špenátu, česneku a výborných oliv.

1) Jednu lžíci olivového oleje rozpalte v pánvi, pak na něm krátce prohřejte dva stroužky česneku, přidejte rajčata a zhruba půl lžičky třtinového cukru. Nechte alespoň 10 minut probublávat do zhoustnutí.

2) Osolte a opepřete podle chuti, nechte zchladnout.

3) V jiné pánvi rozpalte trochu olivového oleje, přidejte druhé dva stroužky česneku a nechte na něm pár minut zavadnout špenát. Osolte ho, opepřete a mírne vyždímejte.

4) Troubu předehřejte na 200°C.

5) Chlazená těsta rozválejte na lehce pomoučené pracovní ploše do oválu, přendejte na plech vyložený pečícím papírem, lehce potřeným olejem.

6) Na oba korpusy dejte rajčatový základ, špenát, plátky mozzarelly a černé olivy.

7) Nakonec doprostřed každé pizzy rozklepněte vajíčko a dejte na 15 minut péct.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Bramborové noky
Bramborové noky
Bramborové noky
Bramborové noky
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech

Inspirujte se podobnými recepty