×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Domácí pizza se špenátem a olivami

Další recepty a články

Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Kuře pečené s bramborami,...
Kuře pečené s...
Kuře pečené s bramborami,...
Kuře pečené s bramborami,...
Křupavé řízky po italsku
Křupavé řízky po...
Křupavé řízky po italsku
Křupavé řízky po italsku
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...
Spaghetti s rajčaty,...
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...

Domácí pizza se špenátem a olivami

Tip do kuchyně

 

Pizzu před podáváním posypte sušeným oreganem.

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje AQ + na potření pečícího papíru
4 stroužky česneku, rozmelnené nožem
1 plechovka krájených rajčat s česnekem AQ
půl lžičky třtinového cukru
sůl, pepř
100 g špenátu AQ
2 chlazená pizza těsta
1 větší balení mozzarelly
2 hrsti černých oliv
2 vejce AQ

Jak na to?

Připravte si domácí pizzu, která si vás získá svou chutí špenátu, česneku a výborných oliv.

1) Jednu lžíci olivového oleje rozpalte v pánvi, pak na něm krátce prohřejte dva stroužky česneku, přidejte rajčata a zhruba půl lžičky třtinového cukru. Nechte alespoň 10 minut probublávat do zhoustnutí.

2) Osolte a opepřete podle chuti, nechte zchladnout.

3) V jiné pánvi rozpalte trochu olivového oleje, přidejte druhé dva stroužky česneku a nechte na něm pár minut zavadnout špenát. Osolte ho, opepřete a mírne vyždímejte.

4) Troubu předehřejte na 200°C.

5) Chlazená těsta rozválejte na lehce pomoučené pracovní ploše do oválu, přendejte na plech vyložený pečícím papírem, lehce potřeným olejem.

6) Na oba korpusy dejte rajčatový základ, špenát, plátky mozzarelly a černé olivy.

7) Nakonec doprostřed každé pizzy rozklepněte vajíčko a dejte na 15 minut péct.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Domácí pizza se špenátem a olivami

Hlavní chod Velmi snadné Italská Pečení Magazín 12/2010
(0)

Tip do kuchyně

 

Pizzu před podáváním posypte sušeným oreganem.

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje AQ + na potření pečícího papíru
4 stroužky česneku, rozmelnené nožem
1 plechovka krájených rajčat s česnekem AQ
půl lžičky třtinového cukru
sůl, pepř
100 g špenátu AQ
2 chlazená pizza těsta
1 větší balení mozzarelly
2 hrsti černých oliv
2 vejce AQ

Jak na to?

Připravte si domácí pizzu, která si vás získá svou chutí špenátu, česneku a výborných oliv.

1) Jednu lžíci olivového oleje rozpalte v pánvi, pak na něm krátce prohřejte dva stroužky česneku, přidejte rajčata a zhruba půl lžičky třtinového cukru. Nechte alespoň 10 minut probublávat do zhoustnutí.

2) Osolte a opepřete podle chuti, nechte zchladnout.

3) V jiné pánvi rozpalte trochu olivového oleje, přidejte druhé dva stroužky česneku a nechte na něm pár minut zavadnout špenát. Osolte ho, opepřete a mírne vyždímejte.

4) Troubu předehřejte na 200°C.

5) Chlazená těsta rozválejte na lehce pomoučené pracovní ploše do oválu, přendejte na plech vyložený pečícím papírem, lehce potřeným olejem.

6) Na oba korpusy dejte rajčatový základ, špenát, plátky mozzarelly a černé olivy.

7) Nakonec doprostřed každé pizzy rozklepněte vajíčko a dejte na 15 minut péct.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Kuře pečené s bramborami,...
Kuře pečené s bramborami,...
Kuře pečené s bramborami,...
Kuře pečené s bramborami,...
Křupavé řízky po italsku
Křupavé řízky po italsku
Křupavé řízky po italsku
Křupavé řízky po italsku
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...

Inspirujte se podobnými recepty