×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Domácí žampionová pizza na pánvi

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát

Domácí žampionová pizza na pánvi

Tip do kuchyně

 

Ingredience na pizzu můžete přizpůsobit dle vaší chuti. Určitě doporučujeme vyzkoušet i variantu se špenátem, česnekem a smetanou.

Co budete potřebovat

175 g hladké mouky BASIC
1 lžička kypřicího prášku
sůl a velká špetka drceného chilli
2 lžičky oleje BASIC + na smažení
1 stroužek česneku, na plátky
2 snítky rozmarýnu , lístky nasekané
150 g žampionů , na plátky
85 g smetanového sýra
1 vejce

Jak na to?

Pizzu má rád snad každý. Věřili byste, že si ji můžete připravit dokonce i na pánvi?

Nejprve si připravte domácí těsto:
1) V míse míchejte mouku s kypřicím práškem, solí a 2 lžičkami oleje.
2) Přilijte 85–100 ml vody a vypracujte hladké těsto. Přikryjte ho fólií a odložte stranou.
Pokračujte s dalšími surovinami:
3) V pánvi o průměru 22 cm rozehřejte trochu oleje. Opečte na něm krátce česnek a rozmarýn.
4) Přidejte houby a opékejte je, až zezlátnou a změknou. Osolte a odložte na talíř.

Jdeme do finále:
5) Těsto vytvarujte na tenkou placku o průměru 22 cm. Vložte ji do pánve a opékejte 4 až 5 minut z obou stran.
6) Na placku nasypejte sýr a houby, doprostřed rozklepněte vejce a osolte ho.
7) Pánev dejte na 3 až 4 minuty pod gril nebo do rozpálené trouby; bílek by měl ztuhnout a žloutek zůstat tekutý. Posypte chilli a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Domácí žampionová pizza na pánvi

Hlavní chod Snadné Italská Vegetariánské Smažení Rozmarýn , Chilli paprička Magazín 1/2015
Průměrné hodnocení 4 (7)

Tip do kuchyně

 

Ingredience na pizzu můžete přizpůsobit dle vaší chuti. Určitě doporučujeme vyzkoušet i variantu se špenátem, česnekem a smetanou.

Co budete potřebovat

175 g hladké mouky BASIC
1 lžička kypřicího prášku
sůl a velká špetka drceného chilli
2 lžičky oleje BASIC + na smažení
1 stroužek česneku, na plátky
2 snítky rozmarýnu , lístky nasekané
150 g žampionů , na plátky
85 g smetanového sýra
1 vejce

Jak na to?

Pizzu má rád snad každý. Věřili byste, že si ji můžete připravit dokonce i na pánvi?

Nejprve si připravte domácí těsto:
1) V míse míchejte mouku s kypřicím práškem, solí a 2 lžičkami oleje.
2) Přilijte 85–100 ml vody a vypracujte hladké těsto. Přikryjte ho fólií a odložte stranou.
Pokračujte s dalšími surovinami:
3) V pánvi o průměru 22 cm rozehřejte trochu oleje. Opečte na něm krátce česnek a rozmarýn.
4) Přidejte houby a opékejte je, až zezlátnou a změknou. Osolte a odložte na talíř.

Jdeme do finále:
5) Těsto vytvarujte na tenkou placku o průměru 22 cm. Vložte ji do pánve a opékejte 4 až 5 minut z obou stran.
6) Na placku nasypejte sýr a houby, doprostřed rozklepněte vejce a osolte ho.
7) Pánev dejte na 3 až 4 minuty pod gril nebo do rozpálené trouby; bílek by měl ztuhnout a žloutek zůstat tekutý. Posypte chilli a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát

Inspirujte se podobnými recepty