×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Domácí žampionová pizza na pánvi

Další recepty a články

Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...
Kuřecí steak s karamelizovaným...
Kuřecí steak s...
Kuřecí steak s karamelizovaným...
Kuřecí steak s karamelizovaným...
Dýňové rizoto s kozím sýrem
Dýňové rizoto s...
Dýňové rizoto s kozím sýrem
Dýňové rizoto s kozím sýrem
Pečené rizoto se špenátem a...
Pečené rizoto se...
Pečené rizoto se špenátem a...
Pečené rizoto se špenátem a...

Domácí žampionová pizza na pánvi

Tip do kuchyně

 

Ingredience na pizzu můžete přizpůsobit dle vaší chuti. Určitě doporučujeme vyzkoušet i variantu se špenátem, česnekem a smetanou.

Co budete potřebovat

175 g hladké mouky BASIC
1 lžička kypřicího prášku
sůl a velká špetka drceného chilli
2 lžičky oleje BASIC + na smažení
1 stroužek česneku, na plátky
2 snítky rozmarýnu , lístky nasekané
150 g žampionů , na plátky
85 g smetanového sýra
1 vejce

Jak na to?

Pizzu má rád snad každý. Věřili byste, že si ji můžete připravit dokonce i na pánvi?

Nejprve si připravte domácí těsto:
1) V míse míchejte mouku s kypřicím práškem, solí a 2 lžičkami oleje.
2) Přilijte 85–100 ml vody a vypracujte hladké těsto. Přikryjte ho fólií a odložte stranou.
Pokračujte s dalšími surovinami:
3) V pánvi o průměru 22 cm rozehřejte trochu oleje. Opečte na něm krátce česnek a rozmarýn.
4) Přidejte houby a opékejte je, až zezlátnou a změknou. Osolte a odložte na talíř.

Jdeme do finále:
5) Těsto vytvarujte na tenkou placku o průměru 22 cm. Vložte ji do pánve a opékejte 4 až 5 minut z obou stran.
6) Na placku nasypejte sýr a houby, doprostřed rozklepněte vejce a osolte ho.
7) Pánev dejte na 3 až 4 minuty pod gril nebo do rozpálené trouby; bílek by měl ztuhnout a žloutek zůstat tekutý. Posypte chilli a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Domácí žampionová pizza na pánvi

Hlavní chod Snadné Italská Vegetariánské Smažení Magazín 1/2015
Průměrné hodnocení 4 (4)

Tip do kuchyně

 

Ingredience na pizzu můžete přizpůsobit dle vaší chuti. Určitě doporučujeme vyzkoušet i variantu se špenátem, česnekem a smetanou.

Co budete potřebovat

175 g hladké mouky BASIC
1 lžička kypřicího prášku
sůl a velká špetka drceného chilli
2 lžičky oleje BASIC + na smažení
1 stroužek česneku, na plátky
2 snítky rozmarýnu , lístky nasekané
150 g žampionů , na plátky
85 g smetanového sýra
1 vejce

Jak na to?

Pizzu má rád snad každý. Věřili byste, že si ji můžete připravit dokonce i na pánvi?

Nejprve si připravte domácí těsto:
1) V míse míchejte mouku s kypřicím práškem, solí a 2 lžičkami oleje.
2) Přilijte 85–100 ml vody a vypracujte hladké těsto. Přikryjte ho fólií a odložte stranou.
Pokračujte s dalšími surovinami:
3) V pánvi o průměru 22 cm rozehřejte trochu oleje. Opečte na něm krátce česnek a rozmarýn.
4) Přidejte houby a opékejte je, až zezlátnou a změknou. Osolte a odložte na talíř.

Jdeme do finále:
5) Těsto vytvarujte na tenkou placku o průměru 22 cm. Vložte ji do pánve a opékejte 4 až 5 minut z obou stran.
6) Na placku nasypejte sýr a houby, doprostřed rozklepněte vejce a osolte ho.
7) Pánev dejte na 3 až 4 minuty pod gril nebo do rozpálené trouby; bílek by měl ztuhnout a žloutek zůstat tekutý. Posypte chilli a podávejte.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...
Kuřecí steak s karamelizovaným...
Kuřecí steak s karamelizovaným...
Kuřecí steak s karamelizovaným...
Kuřecí steak s karamelizovaným...
Dýňové rizoto s kozím sýrem
Dýňové rizoto s kozím sýrem
Dýňové rizoto s kozím sýrem
Dýňové rizoto s kozím sýrem
Pečené rizoto se špenátem a...
Pečené rizoto se špenátem a...
Pečené rizoto se špenátem a...
Pečené rizoto se špenátem a...

Inspirujte se podobnými recepty