Domácí pažitkové žervé
Ingredience
500 g | bílého jogurtu |
200 ml | 30% smetany |
sůl | |
100 g | másla |
svazek pažitky | |
800 g | brambor |
Postup přípravy
Jogurt smíchejte se smetanou a vyklopte do cedníku vyloženého čistým plátýnkem nebo látkovou utěrkou. Položte ho nad misku a nechte 36 hodin při pokojové teplotě odkapávat syrovátku. Přibližně v polovině času můžete hmotu trochu stisknout a zavázat plátno do balíčku.
Vzniklé žervé posolte a utřete se změklým máslem, pak vmíchejte nakrájenou pažitku. Podávejte s uvařenými bramborami.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY