Domácí hovězí polévka
Ingredience
400 g | hovězího předního AQ |
1 | cibule, přepůlená bouquet garni (svazek bylin: bobkový list, libeček a tymián) |
2 | větší mrkve, kousek celeru |
3 | kuličky pepře a 3 nového koření |
2 | lžíce másla |
hrst nudlí a petrželka na ozdobu |
Postup přípravy
1.Hovězí maso dejte do hrnce, zalijte dvěma litry studené vody, přidejte oloupanou, přepůlenou cibuli, svazek bylinek, 1 oloupanou a přepůlenou mrkev, celer, pepř i nové koření a přiveďte k varu. Pomalu vařte dvě hodiny, aby maso úplně změklo.
2.Maso vyjměte, nechte mírně zchladnout a pak jej oberte a nakrájejte. Cibuli, bylinky i mrkev vyhoďte. Celer pokrájejte na malé kostičky. Vývar přelijte přes cedník vyložený namočenou a vyždímanou utěrkou – bude zcela čirý. Druhou mrkev nastrouhejte nahrubo a osmahněte ji na másle do zkřehnutí. Pak ji spolu s masem a celerem přidejte do polévky. Přiveďte k varu, vhoďte nudle a povařte je do změknutí. Ozdobte petrželkou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY